Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да слагам АГУ в Търново?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега, първо добре дошъл !препоръчвам ти да напишеш нова тема в отдел газови и метанови уредби , че тук малко хора ще я прочетат. Мисля че не е задължителен емулатора , но е хубаво да има да не ти дава грешки !
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

van_dal написа:
      Сложих газ най-накрая, в Полски Тръмбеш при един майстор. Направи добър монтаж, уредбата е БРЦ, с бутилка резервна гума, емулатор да не дава грешки, пълнителя ми го сложи до капачката за бензин, аба европейско всичко 480лв. Ако и разхода е добре грешка няма да има, иначе колата върви добре, ама ще видим.....
      Малко стара тема, ама нея открих с търсачката.Та да питам колегата van_dal, позиш ли някакви координати на този майстор в Полски Тръмбеш,как да го открия?

Коментар

Да пазя му кординатите, още си бачка там където си беше, веднага след влизането в Полски Тръмбеш в ляво има газстанция и е там. тел. 089 555 15 35 Валентин се казва човека. За две години нямам проблеми със сложената от него уредба, да не се прехвалвам, но ми дава нормален разход около 8,5-9л. Сложих компоненти на БРЦ, а той може да ти сложи и най-евтиния турски боклук, каквото си пожелаеш го предлага.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Моята в Търново я слага Розалин до гарата. Ловато е, гаранция не помня имаше ли нямаше ли, ама не ми се и налага за сега да я имам Сложи я бързо, висях му на главата, после почти не се наложи донастройване. Сяда с мен в колата караме напред назад, спираме насред пътя и човърка докато на мен ми хареса как върви Отделя време веднага, дори да се занимава с друга кола. Печен е, доволен съм.
          Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Oнзи ден минавах през Търново и разбрах, че Мозъка се е преместил в нов сервиз. Намира се на входа на града откъм София, там където почва еднопосочното движение. Отгоре на сградата пишеше нещо от рода на Лудия или Лудите. Има и бензиностанция. Но не обича да му висят на главата. За сметка на това пък изпипва нещата.
            Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
            Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Working...
            X