Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за Lovato

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за Lovato

Имам един такъв въпрос. Винта за регулиране на празните обороти който е на корпуса на газовото в каква посока на въртене се увеличава притока на газ и в коя се намалява?Благодаря предварително.

Колкото повече го отхлабваш (обратно на часовниковата страна) толкова по "мека" правиш мембраната.Ако е вакуумен изпарителя трябва да се вдигнат.При електрическия има едно средно положение в което оборотите "спят" и ако го подминеш и в двете посоки все надолу с оборотите.

Коментар

Вакумен е. Значи когато развивам трябва да се увеличава притока на газ ако правилно съм разбрал?И всъщност как работи този клапан(болт), какво прави?

Коментар

Голямата мембрана която по принцип се влияе от вакума който създаваш когато натискаш газта има чувствителност която ти намаляш или увеличаваш когато развиваш това "болтче".Зад него има пружинка и едно желязце което не знам как да нарека но то подпира мембраната.В зависимост колко си нателнал "болтчето" толкова по трудно вакума дърпа мембраната за да отпусне газ.

Коментар

Желязцето е лостче което когато затягам болта изпъва мембраната навън (навън имам в предвид към капака на изпарителя и навътре към корпуса му) а когато го разхлабвам мембраната влиза навътре. Вакума на къде мести мембраната навън или навътре.п.п. Знаеш ли от къде мога да намеря описание на работата на изпарителя?

Коментар

Принципно google знае всичко.Трябва да знаеш че налягането "бута" а вакуума "дърпа"

Коментар

Е това го знам все пак :")), имам си понятие от света, просто не съм се задълбочавал много много с газовите уредби.Благодаря все пак.

Коментар

Working...
              X