Имам проблем. Наложи се да сменям свещи и кабели, - въпроса е че има добавено едно кабелче което тръгва от 1, стига до 2, от там тръгва и стига до 3, и от там заминава нанякъде. Резнах го това кабелче и си сложих новите кабели, но отказа да ми превключва на газ - стои си само на бензин. Направена е след вдигане на 1000 оборота да превключва на газ, но не го прави. Ако може да ми кажете дали мога да направя нещо с това висящо кабелче (без да прибягваме до предишната направена модификация) - предполагам че в него е проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не превключва на газ след смяна на кабели
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами това кабелче дето си го резнал ’казва’ на газовата уредба че си вдигнал оборотите тя знае да сменя.Обикновено се навива на високоволтовия кабел на делкото/бобината.Затова не ти превключва. Обикновено има няколко намотки, ама не знам колко.Навий го около кабела от който си го махнал 5-6 намотки и пробвай.И недей току така да махаш неща, щото те се слагат за да вършат някаква работа.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Yavor написа:Ами това кабелче дето си го резнал ’казва’ на газовата уредба че си вдигнал оборотите тя знае да сменя.Обикновено се навива на високоволтовия кабел на делкото/бобината.Затова не ти превключва. Обикновено има няколко намотки, ама не знам колко.Навий го около кабела от който си го махнал 5-6 намотки и пробвай.И недей току така да махаш неща, щото те се слагат за да вършат някаква работа.Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
Tornado написа:То посредством това кабелче което усеща индукция ли кво там става превключването.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
кабела се води антена на ключа,трябва да е навит на високоволтов кабел,за да получи информация ключа че мотора работи и да пуска газ на клапана и испарителя.предположение за гасненето-пробвай с един кабел да подадеш +на клапана и изпарителя и пали веднага,така на място ще разбереш дали го прави пак,ако спре да го прави -значи ключа се ебаватипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Заключване на темата.Продължава тук -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26897Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар