е добре де..., така като гледам централния електрод е изяден.. може би и страничния дето се е отчупил също е бил изяден.Това не се ли получава при някви проблеми с ?сместа, изпреварването /тайминга, неподходяща - не по спецификация свещ.......? и такива разниМоже би не е свеща е ПЪРВОИЗТОЧНИКА на проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газифицирахме HGT-то
Collapse
X
-
u_bo
-
deadairplane
-
u_bo
deadairplane написа:Като гледам свещта не е изядена а направо си липсва парче, което от своя страна е източник на голям проблем. (Къде ли е парчето?)
Коментар
-
deadairplane
-
u_bo
npace написа:Може би някъФ малшанс?Заради тва влизам в бокса за неопределено време......
Коментар
-
deadairplane
-
Значи свещите съм ги сложил в четвъртък 17.04.2008 г. и даже ъпдейтвам гаража с всяко нещо което съм сложил по колата.В петък 18.04 сложих газовата и от тогава до сега са малко над 1000 км.Да са макс на 1200 км.От всичко личи че бобините са здрави , колата пали но работи зле , върви даже бях в Стара Загора като стана тая работа и от там се прибрах по магистралата и колата си вървеше , беше по мудна но си палеше както и сега си пали но работи кофти.Вариантите които обсъждахме са все лоши но имат оправяне.Мога да се размина с малко но като се знам какъв карък съм няма да е така.След като отворим мотора утре мога да щракна някоя снимка да се види кво е станало.В момента съм със старите свещи K20TNR DENSO понеже и другите 4 не са в много добро здраве:Поизгоряли са им тези г-образните работи (не знам как се наричат).Иначе тва си говорих с qnisZ че и за секунда не се е замисляла колата нито е гърмяла нито е прекъсвала и изведнъж ПЛЯС!Даже преди да тръгна за Стара Загора писах в друга тема и похвалих малко тези свещи и виждам че другите нямат прблеми с тях но явно аз попаднах на някви ментаци.Не съм за 2 нито 20 кинта че да направя компромис просто имах малшанс да попадна на менте!Стискайте ми палци да се размина леко!
Коментар
-
u_bo
добре ще е да пуснеш снимки и на останалите 4 бр. от тези свещи.ЕДИТпиша че трябва да се намери причината за проблема защото при един монтьор на стената видях плакат/реклама на свещи където имаше снимано различни ’износвания/изяждания/зацапвания’на свещите ,като имаше пояснения всяко от тях от какво се получава.май имаше нещо подобно на износването на колегата прасчо/ /НО проблема е че всичко онова беше на немски и дори монтьора не знаеше кое какво значи - освен най-разпространените разбира се.иначе като се има предвид че никой не купува кола 150 к.с да ходи до магазина, а за да я пържи сечудя дали HGT-то не е претърпяло някъв ремап от който да се е изменило работата му със свещите ?и от там --> изяждане --> отчупване --> ..... бе лошо си е !!!това го казвам без претенции че съм разбирач, просто разсъждавам ’пишейки’
Коментар
-
Значи не съм я купил за да ходя до магазина с нея по 1 път в седмицата а за да ходя постоянно до магазина.Също така не я вадя само в неделя да ми видят колата.Взел съм я да я карам и от 10.01.2008 когато я купих беше на 98200 км. сега е на 102600 което е над 4000 км за 4 месеца има няма.При положение че имах до преди 2 седмици друга кола и карах другата мислиш ли че тая съм я държал покрита с бял чаршаф?Колека u_bo каквито и да са сФещите са на 1000 км. да кажеш че не съм си отворил капака на колата да видя!?Старите са DENSO както споменах и са на незнайно колко км. и нищо им няма.Съгласен съм че има проблем но проблема според мен не е в моя телевизор.Дано днес се окаже че е по леко....
Коментар
-
u_bo
npace написа:Значи не съм я купил за да ходя до магазина с нея по 1 път в седмицата а за да ходя постоянно до магазина.Също така не я вадя само в неделя да ми видят колата.Взел съм я да я карам и от 10.01.2008 когато я купих беше на 98200 км. сега е на 102600 което е над 4000 км за 4 месеца има няма.При положение че имах до преди 2 седмици друга кола и карах другата мислиш ли че тая съм я държал покрита с бял чаршаф?Колека u_bo каквито и да са сФещите са на 1000 км. да кажеш че не съм си отворил капака на колата да видя!?Старите са DENSO както споменах и са на незнайно колко км. и нищо им няма.Съгласен съм че има проблем но проблема според мен не е в моя телевизор.Дано днес се окаже че е по леко....
Коментар
-
u_bo
viva la google !вижте какво изнамерих:http://www.classictruckshop.com/club...park/plugs.htmа особенно това следващото - виж последното износване - напомня за твойто - пак те моля да пуснеш снимки !!!http://www.autozone.com/az/cds/en_us...rInfoPages.htm
Коментар
-
deadairplane
-
u_bo
deadairplane написа:След което ми стана интерсно какъв е температурния обхват на тези свещи орт снимката (DR15YP Като последния символ не се чете) и се оказа че на сайта на Бриск не знаят да има модел който започва с тази номенклатура......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар