Вчера и аз сложих АГУ на дзверо че ми съдра джоба за нула време.След доста обикаляне из газаджии в Пловдив най-накрая се заметнах до Септември при qnis3 и вече може да се похваля с АГУ което не е газов инжекцион.В Пловдив ходих до Tartarini където обадиха цена от 1800лв. и не ми хареса , след това се свързах с Фобос и техните представители в нашия град там обявената цена от 1450 кинта за 5/6 цилиндрови двигатели стана малко повечко но няма да коментирам колко.Общо взето 2 седмици обикалях по какви ли не сервизи и навсякъде казват:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН!В крайна сметка казах че прежалвам 1500 кинта и слагам обаче дойде следващия проблем:Нямало място в коша и 2 дни трябвало да се занимава народа със разглобяване и сглобяване при което цената нямало да е 1500 а повече.След такива обяснения реших да звънна на qnis3 и човека дойде до Пловдив погледна колата и отсече:Слагам ти обикновенна газова с ламбда контрол.Понеже от по сложнички газови уредби не разбирам исках да имам газ на колата възможно най евтино и да не гърми.Нека qnis3 да каже по точно за кво става въпрос щото на мен не ми е мноо ясно.Снимки ще има но след като той ги прегледа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газифицирахме HGT-то
Collapse
X
-
u_bo
qnisZ написа:Да определено има няма 1000иии.... лева са доста добър аргомент. Газовата уредба е последно поколение преди газ. инжекцийте с 2степ. мотора и всичко за което се сетите. :D
Коментар
-
u_bo
qnisZ написа:Тайна! :D За какво ти е нали си със Заволи?
Коментар
-
Мнение по въпроса как се държи колата ще дам след месец като мина 2000-2500 км. и като заредя от различни газстанции но за сега разбирам че BLUE FORCE газта на Петрол нещо не е добра.Попрегледах форумите и виждам че има и други които не я харесват.Колега sachma да знаеш че по малко пари за гориво няма да дам,просто ще карам повече.
Коментар
-
Доста интересно ми става защо като карах на бензин и я кътках под 11 не можех да я докарам а сега при 1000 изминати километри съм изгорил 95 литра газ при положение че на газ не я жаля въобще.Първи впечетления:идеално със 100 лева минавам 1000 км. а не както до сега 360-370.Дано и за наред да ме радва по този начин.
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар