Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газифицирахме HGT-то

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газифицирахме HGT-то

Вчера и аз сложих АГУ на дзверо че ми съдра джоба за нула време.След доста обикаляне из газаджии в Пловдив най-накрая се заметнах до Септември при qnis3 и вече може да се похваля с АГУ което не е газов инжекцион.В Пловдив ходих до Tartarini където обадиха цена от 1800лв. и не ми хареса , след това се свързах с Фобос и техните представители в нашия град там обявената цена от 1450 кинта за 5/6 цилиндрови двигатели стана малко повечко но няма да коментирам колко.Общо взето 2 седмици обикалях по какви ли не сервизи и навсякъде казват:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН!В крайна сметка казах че прежалвам 1500 кинта и слагам обаче дойде следващия проблем:Нямало място в коша и 2 дни трябвало да се занимава народа със разглобяване и сглобяване при което цената нямало да е 1500 а повече.След такива обяснения реших да звънна на qnis3 и човека дойде до Пловдив погледна колата и отсече:Слагам ти обикновенна газова с ламбда контрол.Понеже от по сложнички газови уредби не разбирам исках да имам газ на колата възможно най евтино и да не гърми.Нека qnis3 да каже по точно за кво става въпрос щото на мен не ми е мноо ясно.Снимки ще има но след като той ги прегледа.

Определено ще усетиш разлика, най-вече откъм финансовата страна на нещата.
    N.Y. State of Mind

Коментар

Да определено има няма 1000иии.... лева са доста добър аргомент. Газовата уредба е последно поколение преди газ. инжекцийте с 2степ. мотора и всичко за което се сетите. :D

Коментар

qnisZ написа:
        Да определено има няма 1000иии.... лева са доста добър аргомент. Газовата уредба е последно поколение преди газ. инжекцийте с 2степ. мотора и всичко за което се сетите. :D
        е за колко лв. де..

Коментар

Тайна! :D За какво ти е нали си със Заволи?

Коментар

qnisZ написа:
            Тайна! :D За какво ти е нали си със Заволи?
            е еееееееев семейството има повече от една кола !ти да не ми направиш ембарго ако ти се обадя

Коментар

Цената е в зависимост от колата с каква инжекция е и какво искаш да вкючва самата газова.

Коментар

Мнение по въпроса как се държи колата ще дам след месец като мина 2000-2500 км. и като заредя от различни газстанции но за сега разбирам че BLUE FORCE газта на Петрол нещо не е добра.Попрегледах форумите и виждам че има и други които не я харесват.Колега sachma да знаеш че по малко пари за гориво няма да дам,просто ще карам повече.

Коментар

Доста интересно ми става защо като карах на бензин и я кътках под 11 не можех да я докарам а сега при 1000 изминати километри съм изгорил 95 литра газ при положение че на газ не я жаля въобще.Първи впечетления:идеално със 100 лева минавам 1000 км. а не както до сега 360-370.Дано и за наред да ме радва по този начин.

Коментар

Сигорно ще е така само да не забравиш да пълниш бутилката. :D

Коментар

В момента е като вивател манията:Чакам да ми свърши газта да заредя отново! :D

Коментар

Може би някъФ малшанс?Заради тва влизам в бокса за неопределено време......
                        Прикачени файлове

Коментар

кофтии това е високият клас на Бриск?
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

и кога ги сложи тези свещи???

Коментар

u_bo написа:
                              и кога ги сложи тези свещи???
                              сега четох в друга тема - 1000 км