Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем след смяна на акумулатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем след смяна на акумулатор

Преди два дни ми беше паднал акумулатора, имах под ръка друг и го смених, но когато запалих видях, че лампичките по бутона за бензин-газ не светят и не обръща на газ. след няколко давания на контакт светна лампичката която е за газ но другите не светят нито червеното когато е на бензин нито петте отдолу по които преценявах колко газ имам (не знам дали са за това) сега си пали нормално и обръща на газ, но не ускорява както преди, колата е Фиат Мареа , газовата е слагана в Италия, ако някой има идея какъв е проблема моля да ми помогне
    Прикачени файлове
    Fiat Marea 1.6 16V

От това което виждам ти имаш газова ТАРТАРИНИ с ламбда контрол та от там е станало нещо. Направи още веднъж опит да свалиш акомулатора за извесно време и пробвай пак какво става. Ако не стане отиди на газаджия който има софт за тази ламбда контрол. :D

Коментар

мерси колега откачих акумулатора за 30 мин. и се оправи :D :D :D
      Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

Направи пак упражнението с откачане на акумолатора. След това я запали на бензин да загрее и я прехварли на газ след това дай газ и я задръж около минута на 3000об. за да си хване стъпката и си готов. Като слагаш + внимавай да се вкючи ряско да няма искрене иначе пак ще забие.

Коментар

Working...
        X