dob_dobrev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инжекторите пускат бензин дори при каране на газ!!!
Collapse
X
-
Uho написа:dob_dobrev написа:.... Може и да се ползва тиристор с ток да речем 5А!Успех!
Коментар
-
Малко офтопик: имаше случай мисля с няколко джипа Паджеро (не съм сигурен какви бяха), които 8 месеца стояли в някакъв представител без капка бензин в резервоара и накрая резервоарите пробити... що ли :D ... за помпите и филтрите не знам какво им е билоГазови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
Здравейте!Днес преработих комутацията на АГУ-то си по следния начин.1. Възстанових и оправих прекъснатите посредством силнотоково (30А) инжектори. (Както е колата без газово)2. Преместих гореспоменатото реле в черния контейнер където се намира блок ЕКУ и блок Реле контрол. Там управлявам намотката на контролното реле прекъсвайки извод 14 /зелен проводник с бяла белязка отгоре/. (може и с извод 7, няма значение) 3. Така всичко стана прибрано и технически издържано. Всички кабели са споени (особенно е важно тези за инжектора тъй като тока там е много голям > 10А)Като резултат очаквам да нямам разход на бензин докато карам на газ, спестяване живота на помпата и по-добър интериор в двигателния отсек.Ето и схемата на свързване:Успех на всички!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар