Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диагностика на метанова уредба - къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Диагностика на метанова уредба - къде?

Здравейте, препоръчайте ми сервиз за диагностика на метанова уредба. Колата е Фиат Панда 1.1(2005г) от първия км е карана на метан. Уредбата е слагана в България, във фирма, която вече не работи. Проблема е, че губи обороти. Карана е в няколко сервиза, но не могат да се "вържат" и да я диагностицират.Благодаря.

Е ако беше казал и каква е уредбата цена нямаше да имаш. :D

Коментар

Там е въпроса, че не знам. Колата е на познат, който не е регистриран във форума, затова пиша аз. До колкото знам е българска. Иначе и той самия не знае марка.

Коментар

Е добреде тогава ние как да му помогнем? За да стане това ще ни трябва малко повече информация *марка и модел поне*. :D

Коментар

Ще го питам пак, но едва ли ще разбере нещо повече. Той затова иска да отиде в сервиз, за да си я видят майстори и да не се занимава.Питането ми беше за сервиз в София където това може да се направи.

Коментар

Здравейте и от мен. Знае ли някой къде имат възможност за диагностика на метанов инжекцион Тартарини? По възможност в София, защото досега което разбирам е, че такова животно имало само някъде в Пловдив. То не че е проблем да скокна и до там, но нали знаете, как човек рядко намира време напоследък за тези неща.

Коментар

Working...
            X