Здравейте От 1 месец имам фиат браво 1.6 96г и миналата седмица сложих обикновена газова уредба на Lovato и сега като карам на газ постоянно ми свети лампата за гилзите (дюлзите или както се пише) та нормално ли е това набензин нямам проблем също така като я набримна с над 1500 обората и я остава да движи на скорост без газ гасне както подам газ и веднага светка като цяло нямам проблеми с колата ала незнам да ли това е нормално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети лампата за дюзите на газ !
Collapse
X
-
Като купих колата нямаше проблеми сега се появи като сложих газовата и само на газ ще ми създава ли проблеми тази лампа и да ли ще се трупат грешки в компа заради нея ?1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
qnisZ написа:Провери какво са сложили колегите. :D1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Коментар
-
Явно са ти сложили прекалено обикновенна ГУ, колко пари си дал за нея? За тази кола трябва да имаш , емулгатор на ламбдата и на дюзите и помпата трябва да е с прекъсвач, за да не дава грешки в компа, изпарителя трябва да е с електронен клапан и да е поне с 2 мембрани, също така трябва да има аванс процесор и ламбда контрол, за да върви добре на газ и да не харчи повече от нормалното.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ми нормална цена 650 лева уж всичко са си сложили знам ли утре ще ходя да ги насмитам защото имам и проблеми с колата вчера сменах антифриза и метнах малко антифриз на свеща приятела ми я дигна малко и може да е влезнало също дърпа и 2-рата свец и май се скъса и след като тръгнах на газ гръмна нещо и изгасна запалих пак и дадох газ и тръгвам на 1500 оборота почва да гърми и неможе да върви няма мощтност минах на бензин и я карах на някойя предавка гърмеше ала по 1-дин път на някоя предавка и нямаше мощтност ноп си я докарах днес смених кабелите на свещите и я подкарах и нямаше проблеми тамън се прибирам и какво да чуя на ниски обороти пак гръмна (на газ)но беше еднократно пробвах го пак и на ниуски обороти чак пак си гърми имате ли представа за какво иде реч сега на бензин я пробвах ала много малко .....1.6 16v 96 г. 103 hp.
Коментар
-
metropolix написа:ми нормална цена 650 лева уж всичко са си сложили знам ли утре ще ходя да ги насмитам защото имам и проблеми с колата вчера сменах антифриза и метнах малко антифриз на свеща приятела ми я дигна малко и може да е влезнало също дърпа и 2-рата свец и май се скъса и след като тръгнах на газ гръмна нещо и изгасна запалих пак и дадох газ и тръгвам на 1500 оборота почва да гърми и неможе да върви няма мощтност минах на бензин и я карах на някойя предавка гърмеше ала по 1-дин път на някоя предавка и нямаше мощтност ноп си я докарах днес смених кабелите на свещите и я подкарах и нямаше проблеми тамън се прибирам и какво да чуя на ниски обороти пак гръмна (на газ)но беше еднократно пробвах го пак и на ниуски обороти чак пак си гърми имате ли представа за какво иде реч сега на бензин я пробвах ала много малко .....FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
виж сега намени ми свети са6то но маистора каза 4е ако искам дане свети трябвало дасе сложи една историка (каза и името ама забравих)с която се лаже компа 4е е газов ижекцион.хубаво е от време на време дасе ходи на диагностика и дати 4истят гре6ките от компа.това ми казаха и нямам проблеми с дъзите само си свети ана празен е изкаснало са6то като при теб.няма стра6но.кола и жена искат подаржане.
Коментар
-
stangista007 написа:виж сега намени ми свети са6то но маистора каза 4е ако искам дане свети трябвало дасе сложи една историка (каза и името ама забравих)с която се лаже компа 4е е газов ижекцион.хубаво е от време на време дасе ходи на диагностика и дати 4истят гре6ките от компа.това ми казаха и нямам проблеми с дъзите само си свети ана празен е изкаснало са6то като при теб.няма стра6но.кола и жена искат подаржане.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар