Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети лампата за дюзите на газ !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свети лампата за дюзите на газ !

Здравейте От 1 месец имам фиат браво 1.6 96г и миналата седмица сложих обикновена газова уредба на Lovato и сега като карам на газ постоянно ми свети лампата за гилзите (дюлзите или както се пише) та нормално ли е това набензин нямам проблем също така като я набримна с над 1500 обората и я остава да движи на скорост без газ гасне както подам газ и веднага светка като цяло нямам проблеми с колата ала незнам да ли това е нормално.
    1.6 16v 96 г. 103 hp.
    България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
    Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Нещо са спестили колегите я симолаторче на ламбдата я емулатор на дюзите. :D

Коментар

Може да е гърмяла, щом свети лампата за ’гилзите’ и да чака да посъбереш отпадъка....
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Като купих колата нямаше проблеми сега се появи като сложих газовата и само на газ ще ми създава ли проблеми тази лампа и да ли ще се трупат грешки в компа заради нея ?
        1.6 16v 96 г. 103 hp.
        България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде

Коментар

Провери какво са сложили колегите. :D

Коментар

qnisZ написа:
            Провери какво са сложили колегите. :D
            Знам ли какво са сложили ако разбирах нямаше да ми свети лампата ако можете да помогнете с някоя снимка ще съм благодарен
            1.6 16v 96 г. 103 hp.

Коментар

Няма как да ти гио снимам понеже са доста видове по добре е да отидеш до газаджийте и да ти напишат какво точно са ти сложили но с марката и модела.

Коментар

Явно са ти сложили прекалено обикновенна ГУ, колко пари си дал за нея? За тази кола трябва да имаш , емулгатор на ламбдата и на дюзите и помпата трябва да е с прекъсвач, за да не дава грешки в компа, изпарителя трябва да е с електронен клапан и да е поне с 2 мембрани, също така трябва да има аванс процесор и ламбда контрол, за да върви добре на газ и да не харчи повече от нормалното.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ми нормална цена 650 лева уж всичко са си сложили знам ли утре ще ходя да ги насмитам защото имам и проблеми с колата вчера сменах антифриза и метнах малко антифриз на свеща приятела ми я дигна малко и може да е влезнало също дърпа и 2-рата свец и май се скъса и след като тръгнах на газ гръмна нещо и изгасна запалих пак и дадох газ и тръгвам на 1500 оборота почва да гърми и неможе да върви няма мощтност минах на бензин и я карах на някойя предавка гърмеше ала по 1-дин път на някоя предавка и нямаше мощтност ноп си я докарах днес смених кабелите на свещите и я подкарах и нямаше проблеми тамън се прибирам и какво да чуя на ниски обороти пак гръмна (на газ)но беше еднократно пробвах го пак и на ниуски обороти чак пак си гърми имате ли представа за какво иде реч сега на бензин я пробвах ала много малко .....
                  1.6 16v 96 г. 103 hp.

Коментар

metropolix написа:
                    ми нормална цена 650 лева уж всичко са си сложили знам ли утре ще ходя да ги насмитам защото имам и проблеми с колата вчера сменах антифриза и метнах малко антифриз на свеща приятела ми я дигна малко и може да е влезнало също дърпа и 2-рата свец и май се скъса и след като тръгнах на газ гръмна нещо и изгасна запалих пак и дадох газ и тръгвам на 1500 оборота почва да гърми и неможе да върви няма мощтност минах на бензин и я карах на някойя предавка гърмеше ала по 1-дин път на някоя предавка и нямаше мощтност ноп си я докарах днес смених кабелите на свещите и я подкарах и нямаше проблеми тамън се прибирам и какво да чуя на ниски обороти пак гръмна (на газ)но беше еднократно пробвах го пак и на ниуски обороти чак пак си гърми имате ли представа за какво иде реч сега на бензин я пробвах ала много малко .....
                    Прекалено бедна или богата смес,неплътен смукателен клапан,кабели и свещи-но ти си ги сменил.Почни от един реглаж на газовата при майсторите,които са я поставяли.
                    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

виж сега намени ми свети са6то но маистора каза 4е ако искам дане свети трябвало дасе сложи една историка (каза и името ама забравих)с която се лаже компа 4е е газов ижекцион.хубаво е от време на време дасе ходи на диагностика и дати 4истят гре6ките от компа.това ми казаха и нямам проблеми с дъзите само си свети ана празен е изкаснало са6то като при теб.няма стра6но.кола и жена искат подаржане.

Коментар

Мъка, мъка...
                        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                          Мъка, мъка...
                          Чак ми се доплака и на мене...Баси тия майстори как къпят народа, не е истина...
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

stangista007 написа:
                            виж сега намени ми свети са6то но маистора каза 4е ако искам дане свети трябвало дасе сложи една историка (каза и името ама забравих)с която се лаже компа 4е е газов ижекцион.хубаво е от време на време дасе ходи на диагностика и дати 4истят гре6ките от компа.това ми казаха и нямам проблеми с дъзите само си свети ана празен е изкаснало са6то като при теб.няма стра6но.кола и жена искат подаржане.
                            това твойто ми звучи като "Кен лиий, либу либу дау4 ю......
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Коментар

Working...
                              X