Здравейте!Отскоро имам едно Браво и много ме кефи. Чудя се дали да си сложа газова уредба. Обемът е 1,8, пълна инжекцийка, годината 97, кончетата 113, разхода на бензин е 12 градско, на газ си го представям 13. Моля , ако някой има опит да ми каже струва ли си да сложа АГУ.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.8 на газ?
Collapse
X
-
Струва си :D Има само един проблем и той е,че по-бързо се износват гумите.Сигурно много ще скочат срещу това мое писане,но понеже ти е евтинко и караш много без да се замисляш,което води до по-бързо износване на гумите поради повече навъртяни километри.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
Слагай заслужава си. Мойта Брава е 1,6 и разхода на бензин беше като на теб - 12. Сложих обикновенна газова БРЦ и разхода стана 13 и малко (още не съм ходил на финни настройки) Ако на твоя мотор не става обикновенна и ти искат 1800лв за газова инжекция тогава вече зависи колко караш
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:Слагай заслужава си. Мойта Брава е 1,6 и разхода на бензин беше като на теб - 12. Сложих обикновенна газова БРЦ и разхода стана 13 и малко (още не съм ходил на финни настройки) Ако на твоя мотор не става обикновенна и ти искат 1800лв за газова инжекция тогава вече зависи колко караш
Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:miro2177 написа:Слагай заслужава си. Мойта Брава е 1,6 и разхода на бензин беше като на теб - 12. Сложих обикновенна газова БРЦ и разхода стана 13 и малко (още не съм ходил на финни настройки) Ако на твоя мотор не става обикновенна и ти искат 1800лв за газова инжекция тогава вече зависи колко караш
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
mvmrik написа:на мен за тоя двигател ми казаха че не може обикновенна газова, а само газов инжекцион--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Аз преди месец бях пред тази дилема за Мареа-та, същия мотор. Навсякъде ми казаха, че може и обикновена газова за около 600 кинта, но накрая си сложих инжекцион за 1 200. Вярно, че е двойно, но се надявам инвестицията да си заслужава, а и сметнах, че се избива за по-малко от 10 000 км., което за мен са си максимум 5 месеца, така че направи си сметката на пробега и намери читави майстори.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
u_bo
vladi_stoev написа:Газов инжекцион е задължителен само ако колекторните траби са пластмасови.Иначе обикновена газова става на инжекцион перфектно .Няма нужда от хиляди левове.PEACE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар