ще се мъча пак :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резултат от монтаж на Ламбда контрол.
Collapse
X
-
Ми не си обяснявал хубаво какво правиш, а като не може да те гледа човек...Апропо - книжката не я ли прочете първо - там всичко си пише.Чакам да споделиш и ти мнение за колата с и без ламбда контрол!Вчера включих ламбда контрола на ’икономично’ шофиране. Разликата е че докато не е добре загряла колата не я храни добре във високите обороти - явно поддържа по-бедна смес. Освен това при рязко натискане на газта ’до ламарината’ колата малко се замисля особено на трета... Но като загрее и я подгоня веднъж здраво се разтръгва. Ще я покарам така да видя разхода.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Направо ме зарибихте, събрал съм малко парички но не са достатъчно и като посъбера още вместо цд за 300 левакакто бях предвидил май ще взема контрола...(и ще сменя сондата)Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Ако имаш пак ходене до В.Търново, питай къде се намират сервизите над военното училище. Като пристигнеш на място - питай за Бобо. Иначе му викат и "Мозъка". Много ги разбира тези уредби, електроники и други джаджи по колите. Моята е Типо 1.6 i.e., моното мисля, че е Бош. Настрои ми електрониката на газовата в движение, с лаптоп включен директно в нея. Сега колата кърти асфалта. При 100-120 км/ч извънградско - разходът е 8-8.5 л/100 км., с пасжери и багаж. Градското в София, през повечето време е със студен двигател и въздушен филтър на няколко месеца, в порядъка на 12 - 13 л/100 км., макар че забелязвам разлики в колонките на различните газстанции. Като се има предвид, че двигателят не е първа младост - около 220 000 км пробег, ако не е въртян преди това, де :D .Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
sachma написа:Хммм...аз пък се чудех дали да слагам...извън града ми харчи около 8(може и маааалко по-малко), в София към 14, та ако сложа ламбда контрол за 150 кинта колко аджеба ще ми се намали разхода и колко време ще го избивам. Типо 1.6 моно 78 коня.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз не съм я регулирал, вече минаха 500км. откакто я сложиха. А иначе може и малко под 8 да е, щот зареждам да излизане от София и после на ОМВ-то на магистралата за Варна пълня почти 25 литра, което като го смятах идваше 7 някъде, ама т’ва при скорост 100-110 примерно. Последно обаче карах по Тракия и там даде 8, ама карах с повече :D Та би ми било интересно с Ламбда контрола кокло ще даде и има ли смисъл да го слагам. На тебе колко ти харчи в София с това чудо?N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Аз не съм я регулирал, вече минаха 500км. откакто я сложиха. А иначе може и малко под 8 да е, щот зареждам да излизане от София и после на ОМВ-то на магистралата за Варна пълня почти 25 литра, което като го смятах идваше 7 някъде, ама т’ва при скорост 100-110 примерно. Последно обаче карах по Тракия и там даде 8, ама карах с повече :D Та би ми било интересно с Ламбда контрола кокло ще даде и има ли смисъл да го слагам. На тебе колко ти харчи в София с това чудо?Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар