Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултат от монтаж на Ламбда контрол.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ще се мъча пак :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

и такаслед 1 000 000 опита разбрах какво не съм знаелкакто и да егрешката ми е била, че преди да почна да обучавам не съм натискал и отпускал педала на газтасега стана от първия пътмерси на Явор за съветите...как след толкова консултации с Янко не успяхма да го подкараме :D

Коментар

Ми не си обяснявал хубаво какво правиш, а като не може да те гледа човек...Апропо - книжката не я ли прочете първо - там всичко си пише.Чакам да споделиш и ти мнение за колата с и без ламбда контрол!Вчера включих ламбда контрола на ’икономично’ шофиране. Разликата е че докато не е добре загряла колата не я храни добре във високите обороти - явно поддържа по-бедна смес. Освен това при рязко натискане на газта ’до ламарината’ колата малко се замисля особено на трета... Но като загрее и я подгоня веднъж здраво се разтръгва. Ще я покарам така да видя разхода.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

аз от много време карам с контролано с променлив ефектв началото беше перфектно, явно е бил настроен добресега ще видя как ще е положението

Коментар

Колеги извинявам се за offtopic-a но може ли да кажете колко пари ви излезе ламбда -контрола ?

Коментар

Направо ме зарибихте, събрал съм малко парички но не са достатъчно и като посъбера още вместо цд за 300 левакакто бях предвидил май ще взема контрола...(и ще сменя сондата)
              Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
              части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
              части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
              тел. 0883437022

Коментар

Напрово пращай парите. :D На Явор излезе 150лв. и твойте ще взема. :D

Коментар

Ако имаш пак ходене до В.Търново, питай къде се намират сервизите над военното училище. Като пристигнеш на място - питай за Бобо. Иначе му викат и "Мозъка". Много ги разбира тези уредби, електроники и други джаджи по колите. Моята е Типо 1.6 i.e., моното мисля, че е Бош. Настрои ми електрониката на газовата в движение, с лаптоп включен директно в нея. Сега колата кърти асфалта. При 100-120 км/ч извънградско - разходът е 8-8.5 л/100 км., с пасжери и багаж. Градското в София, през повечето време е със студен двигател и въздушен филтър на няколко месеца, в порядъка на 12 - 13 л/100 км., макар че забелязвам разлики в колонките на различните газстанции. Като се има предвид, че двигателят не е първа младост - около 220 000 км пробег, ако не е въртян преди това, де :D .
                  Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
                  Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Хммм...аз пък се чудех дали да слагам...извън града ми харчи около 8(може и маааалко по-малко), в София към 14, та ако сложа ламбда контрол за 150 кинта колко аджеба ще ми се намали разхода и колко време ще го избивам. Типо 1.6 моно 78 коня.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                      Хммм...аз пък се чудех дали да слагам...извън града ми харчи около 8(може и маааалко по-малко), в София към 14, та ако сложа ламбда контрол за 150 кинта колко аджеба ще ми се намали разхода и колко време ще го избивам. Типо 1.6 моно 78 коня.
                      нещо много ти харчи дори и без ламбда контрол. поне при мен бравото трябва доста да го зоря извънграда да даде 8 разбирай постоянно каране над 140 или поне 140 и климатик
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз не съм я регулирал, вече минаха 500км. откакто я сложиха. А иначе може и малко под 8 да е, щот зареждам да излизане от София и после на ОМВ-то на магистралата за Варна пълня почти 25 литра, което като го смятах идваше 7 някъде, ама т’ва при скорост 100-110 примерно. Последно обаче карах по Тракия и там даде 8, ама карах с повече :D Та би ми било интересно с Ламбда контрола кокло ще даде и има ли смисъл да го слагам. На тебе колко ти харчи в София с това чудо?
                        N.Y. State of Mind

Коментар

обикновено след първите 200-300 км разхода пада достамисля че при теб е добърс контрол може и да падне още малко, с колко...не се знаепри мен падна, но вече движението в града е такова че сега разхода е по-висок от преди :D

Коментар

sachma написа:
                            Аз не съм я регулирал, вече минаха 500км. откакто я сложиха. А иначе може и малко под 8 да е, щот зареждам да излизане от София и после на ОМВ-то на магистралата за Варна пълня почти 25 литра, което като го смятах идваше 7 някъде, ама т’ва при скорост 100-110 примерно. Последно обаче карах по Тракия и там даде 8, ама карах с повече :D Та би ми било интересно с Ламбда контрола кокло ще даде и има ли смисъл да го слагам. На тебе колко ти харчи в София с това чудо?
                            И аз съм със същия двигател, и моя разход е толкова. При нас по ми се чини, че един аванс процесор би свършил по-добра работа от ламбда контрола, ама все не мога да отделя време и пари, с което офоциално се извинявам на колегата Янис, че все се каня да отида, ама ... Пък и нещо дефицитни се оказаха тия процесори! Поздрави!
                            Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Working...
                            X