Та значи фиата 1.6 16 двувалка пълна инжекция с нова газова обиконовена БРЦ на около 2000км. При ниски обороти или от място, (примерно при "изстрелване от някое кръстовище"), като се даде рязко газ до ламарината направо спира да върви едва едва се привлачва, ако отнема газта си се "отпушва" и продължава да върви, или ако преди това изфорсирам и тръгна на полусъединител с много газ. На какво се дължи? Казаха ми за регулиране на ниските обороти или нещо подобно, гледах по изпарителя има една витка, ама нея както и да я въртя промяна няма, само дето се разсмърдя на газ като я поразвих повечко. На бензин проблема е никакъв. Досега не ми е "гърмяла" газовата. Помагайте - ако някой е имал подобен проблем и го е разрешил, че вече се притеснявам да не ме отнесат някъде.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заглъхване при подаване на пълна газ при ниски обороти
Collapse
X
-
Аз пък имах същият проблем и като ходих на газаджия той ми каза, че сместа ми била много богата. Може и да не е така , не разбирам, но след посещението при него, все едно карам друга кола.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Re: заглъхване при подаване на пълна газ при ниски обороти
koleca написа:Та значи фиата 1.6 16 двувалка пълна инжекция с нова газова обиконовена БРЦ на около 2000км. При ниски обороти или от място, (примерно при "изстрелване от някое кръстовище"), като се даде рязко газ до ламарината направо спира да върви едва едва се привлачва, ако отнема газта си се "отпушва" и продължава да върви, или ако преди това изфорсирам и тръгна на полусъединител с много газ. На какво се дължи? Казаха ми за регулиране на ниските обороти или нещо подобно, гледах по изпарителя има една витка, ама нея както и да я въртя промяна няма, само дето се разсмърдя на газ като я поразвих повечко. На бензин проблема е никакъв. Досега не ми е "гърмяла" газовата. Помагайте - ако някой е имал подобен проблем и го е разрешил, че вече се притеснявам да не ме отнесат някъде.fiat bravo 16_16v 103hp
Коментар
-
Re: заглъхване при подаване на пълна газ при ниски обороти
koleca написа:Та значи фиата 1.6 16 двувалка пълна инжекция с нова газова обиконовена БРЦ на около 2000км. При ниски обороти или от място, (примерно при "изстрелване от някое кръстовище"), като се даде рязко газ до ламарината направо спира да върви едва едва се привлачва, ако отнема газта си се "отпушва"...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
levski_bs написа:riiid написа:При такъв разход май е по-добре да си караш на бензин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар