Значи проблема е следния, преди месец ми сложиха метан на Фиатчето ...Типо 1.6 i.e. моноинжекция, обаче проблемите не закъсняха ...гърмежи, подскачания, драстично падане на мощността, гаснене промяна на оборотите постоянно.След няколко пъти ходене в сервиза и всеки път "майстора" върти болтчето и се мъчи да ме убеди че "тя така трябва да е" ...както и да е един друг майстор ми каза, че трябва да се сложи Тайминг адванс процесор, свързах се с един пич който е представител на фирма производител на такива изделия. Той ми каза ,че като за моята кола нямали такива и ми каза че било по добре да си сложа Ламбда контрол ..и аз съсвсем се обърках вече и не знам какво всъщност ми трябва за да върви колата ..та моля ако на някой му е минало през главата нещо подобно да даде съвет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с метанова уредба
Collapse
X
-
не ми е минало през главата, ама мога да ти кажа кое за какво еtap-a ти променя ъгъла на запалване (така че да е по-подходящ за метана), на бензин не го пипаламбда контрола, се грижи сместта (метан въздух) да е такава каквато трябвас тези двете разликата между бензин/метан става доста по-малкаа да страничния ефект е и че разхода на метан пада
Реклама
Collapse
Коментар