Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разход на газ Fiat Marea 1.6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разход на газ Fiat Marea 1.6 16V

Здравейте!Нормално ли е да ми гори15 л/100км. газ градско и10-11/100 извънградско.Газовата уредба е BRC с ламмбда емулатор монтирана в Италия, с плочка е но има и някакав клапан между изпарителя и плочката който се контролира от компютъра. Един приятел ми каза че това било някакав тип газов моноинжекцион но на мене си ми прилича на обикновенна газова уредба. Ще съм много благодарен ако някой ми отговори за да знам нормално ли е и дали трябва да вземам някакви мерки.

Моята Брава 1.6 16V е с ламбда контрол монтиран в Италия /мисля, че и при теб е същото/ и ми гори на газ 8-8.5л/100км извънградско и 10-11-12л/100км градско в София.Инфо за АГУ:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p....bg/lambda.htm
    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
    Среден разход на газ

Коментар

Потвърждавам, Мареа със същия двигател и разход сходен с този на колегата masterkar. Газов инжекцион, монтиран в България. Ако е ГИ - трябва поне някъде да видиш дюзи, на мойте им се чува щракането като отвориш капака.
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Working...
      X