Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газова "Стефанели"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газова "Стефанели"

Имам обикновена газова уредба монтираноа в Италия-Стефанели-имате ли някакви наблюдения и каква профилактика мога да и направя при условие ,че за момента работи прилично!?!

Щом работи отлично, никаква профилактика не и прави. Може едно олтарче, в къщи, и да палиш свещи!Не съм чул друг да е доволен до сега от обикновина газова с изпарител Стефанели!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

почти съм склонен да се съглася с GTipo аз съм с такъв изпарител, и до преди година всичко беше на 6, но като реши да се презаква и край. една камара пъти ходих на диагностики при кой ли не. сменяваха ми мембрани, накрая аз хванах и сам си смених всичко гумени по изпрителя и почти без ефект. и сега си похарчва, но скоро ще я водя на диагностика да се види замия двигател ли харчи повече понеже е стар или само газовата харчи много. тазатова съм почти съгласен понеже в началото беше ок но послееее.дано твойта е от читавите
      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast
      ----------------------------
      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Кой в София може да настрои газова уредба Стефанели? Обясняват ми, че трябвало да я побългарят като изскубнат електрониката и сменят изпарителя?
        Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

Working...
        X