Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газова уредба-избор ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газова уредба-избор ?

Здравейте,след няколко месеца мисля да слагам газ на колата (Типо 1.4 моно 94 година)Разни приятели "разбирачи" ме посъветваяха да не слагам,че щяла да неще да работи на бензин,щяло да се запушва нещо и незнам си кво.Аз от АГУ-та нищо не разбирам и за това се допитвам до вас.Незнам каква марка да избера,ама ми се ще газовата да е на ниво с всичките му екстрички като подгряване на газта,искам да си сложа и онова устройство което стабилизира оборотите,непомня как се казваше.Ще ми се такава газова да сложа с която после да си нямам ядове всеки месец,особено зимата.Препоръчайте марка и ориентировъчно цена-колко горе долу ще излезне удоволствието.МодерираноТемата е преместена в правилния разделМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

www.sofgas.hit.bgмоноинжекционни автомобили 390-ето виж този сайт цената е от там, препоръчвам ти брц уредба преди имах такава на старата ми кола и беше супер :P
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
      www.sofgas.hit.bgмоноинжекционни автомобили 390-ето виж този сайт цената е от там, препоръчвам ти брц уредба преди имах такава на старата ми кола и беше супер :P
      Благодаря,ориентирах се,ще звънна и ще отида на място.Благодаря за помоща.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Колега,има цял раздел за АГУ-та.Хубаво е да го погледнеш.Аз бих ти препоръчал да се свържеш с QnisZ.Пиши му ЛС и мисля,че ще ти даде най-точен съвет какво и как да направиш,а също бих ти препоръчал да си направиш монтажа при него,за да нямаш проблеми след това,макар да трябва да се разкараш до Септември.Моля модераторите да не приемат това,като реклама.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
          Колега,има цял раздел за АГУ-та.Хубаво е да го погледнеш.Аз бих ти препоръчал да се свържеш с QnisZ.Пиши му ЛС и мисля,че ще ти даде най-точен съвет какво и как да направиш,а също бих ти препоръчал да си направиш монтажа при него,за да нямаш проблеми след това,макар да трябва да се разкараш до Септември.Моля модераторите да не приемат това,като реклама.
          Благодаря
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Working...
          X