Кутията на въздушния ми филтър е счупена. Въпроса ми е ако сложа спортен филтър вместо нова кутия, това как ще се отрази на работата на колата с газовата уредба, т.е. дали няма да се отрази отрицателно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър при газова уредба?
Collapse
X
-
Аз си монтирах газовата миналата седмица. Със спортен филтър съм. Колата няма забележки от гледна точка на гърмеж. Относно вървенето е спъната определено и е напълно възможно да е от него. Ще си сложа обикновен тези дни като ми остане време и ще ти кажа дали е било от него. Мога да ти дам да пробваш със него.
-
До Алексиус - не ти е центрована колата за филтъра , иначе вървията е по-добра с него , не по-лоша :D Няма проблеми спортен филтър да се сложи на газ , дори е препоръчително , за да премахне спада на мощността от по-нискокалоричното гориво (в случая пропан-бутан).Единственото нещо след като се сложи спортен филтър е , че трябва да се прави нова центровка на газ.Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
The_Machine написа:До Алексиус - не ти е центрована колата за филтъра , иначе вървията е по-добра с него , не по-лоша :D Няма проблеми спортен филтър да се сложи на газ , дори е препоръчително , за да премахне спада на мощността от по-нискокалоричното гориво (в случая пропан-бутан).Единственото нещо след като се сложи спортен филтър е , че трябва да се прави нова центровка на газ.
Коментар
-
The_Machine написа:До Алексиус - не ти е центрована колата за филтъра , иначе вървията е по-добра с него , не по-лоша :D Няма проблеми спортен филтър да се сложи на газ , дори е препоръчително , за да премахне спада на мощността от по-нискокалоричното гориво (в случая пропан-бутан).Единственото нещо след като се сложи спортен филтър е , че трябва да се прави нова центровка на газ.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар