Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газова уредба за работа с течна газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газова уредба за работа с течна газ

Някой чувал ли е нещо повече за тези уредби, системата била същата като на инж. газови уредби, но използвала компа на колата и се монтира помпа в бутилката, която поддържа постоянно налягане, имитира бензиновата система.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

холандска,виале,цени около 5000 нещо ’’ново ,скъпо и излишно’’много хора казват че била суперама при тая цена никой не я е ползвал от моите познати.метанов инжекцион е долу горе на полвина като цена ,а разхода в пари е по-малък от колкото пропан бутана
    типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
    хюндай акцент 1.5 CNG
    киа каренс +метан

Коментар

dan4o написа:
      холандска,виале,цени около 5000 нещо ’’ново ,скъпо и излишно’’много хора казват че била суперама при тая цена никой не я е ползвал от моите познати.метанов инжекцион е долу горе на полвина като цена ,а разхода в пари е по-малък от колкото пропан бутана
      кво ме напрай ти бе 5 бона тя колата ми не струва толкова
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ам тя не е за такива кат нас. Обикновено се монтират на нови автомобили направо от завода ако клиента поръча такава.Дет се вика не е за сиромаси, но е супер система, колата върви повече от на бензин и гори по малко. Има две помпи едната в бутилката която прави налягане около 8 бара до втората помпа която захранва дюзите но вече с налягане от 30 бара. ( маи беше) от там самото впръскване на течна газ и моменталното и изпарение предизвиква голямо охлаждане на въздуха и от там повече мощност и икономи, деиства малко като изкуствено турбо ако мога така да се изразя.
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

здрасти,искам да помоля за помощ защото аз карам браво 1.8л 115к.с. точно с такова газово и наистина динамиката е по добра от бензина но ми гори 16 а във варна няма кой да го ремонтира!някой ако знае нещо по въпроса да ми изпрати имейл как мога да се справя с проблема защото не искам да го продавам.да кажа само че се пробвах с ауди а4 125к.с.-остана замислен

Коментар

Тя едва ли е за ремонт, по скоро иска да се пипне софтуера и да се настрои. Наи добре пиши Viale в гугъла и виж къде в Бг имат представители и сервиз, че тея газови не ги умеят много хора.
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

гр. София, кв. Лозенец, ул. Руй Планина No: 3там са представителите на ВИАЛЕ за БГ.http://www.bulavtoservis.com/contacts.php
              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
              X