казаха ми, че в сайта има телефон на някой който прави емулатори за фиат и за другите италиански автомобили, но не мога да го намеря. Ако някой го знае моля да ми отговори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ! емулатор за фиат типо 1.4 моноинжекция
Collapse
X
-
Eмулатор за моноинжекция?Те те такъв филм май не съм гледал...За дюзата ли би трябвало да е?Ако да - реже се дюзата през реле и ако има проблем се реже и компютъра...Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
-
Re: помощ! емулатор за фиат типо 1.4 моноинжекция
godinova написа:казаха ми, че в сайта има телефон на някой който прави емулатори за фиат и за другите италиански автомобили, но не мога да го намеря. Ако някой го знае моля да ми отговори.Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
The_Machine написа:Eмулатор за моноинжекция?Те те такъв филм май не съм гледал...За дюзата ли би трябвало да е?Ако да - реже се дюзата през реле и ако има проблем се реже и компютъра...Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
dr_wolfy написа:Емулатора е за ламбда-сондата,защото иначе трупа грешки на компа и паленето или вървенето на бензин става невъзможно.Алтернатива са релетата,но лично аз мисля,че с емулатора е мн.по-добре!FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:dr_wolfy написа:Емулатора е за ламбда-сондата,защото иначе трупа грешки на компа и паленето или вървенето на бензин става невъзможно.Алтернатива са релетата,но лично аз мисля,че с емулатора е мн.по-добре!Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
brat_John написа:dr_wolfy написа:Емулатора е за ламбда-сондата,защото иначе трупа грешки на компа и паленето или вървенето на бензин става невъзможно.Алтернатива са релетата,но лично аз мисля,че с емулатора е мн.по-добре!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:..................... Проблем с паленето дотук (да чукна на дърво) - няма.На въпроса: ами почвам да си мисля, че е възможно. Но само "възможно"-то не изчерпва темата...P.S. Карам Tipo 1.4 i.e.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
Извинявам се, но не можах да разбера...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Dimitar72 написа:Я пак ако бичаш за "черната кутиика",и тоя от Варна имаш ли им номер...FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар