Днес си купих мареа на газ, но и липсва накрайника за газта!!!Това е мястото от което става пълненето, отвора е изведен до отвора за бензина!!Там имам само една резба и в нея съчма!!Какъв накраиник да купя, откъде и колко ще ми струва!!Извинявам се за некомпетентното ми обяснение!!!Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накрайник за газта!?!
Collapse
X
-
Трябва ти накрайника с голямата резба- пълначка се казва, дето се захваща за бронята... или там където има дупка за газовата и пластмасова капачка, която пази съчмата да не се зацапва. Има ги тези неща в магазините, където продават части за газови уредби и струват двете неща под 10 лв.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
-
При мен е точно така - изведено е под капачката за бензина, но в джабката като купувах колата имаше едно като фланец, което се завърта на извода и се зарежда.Дано да го има по магазините. Утре сутрин ще ти го снимам и ще сложа снимката тука.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: Накраиник за газта!?!
andreigg написа:Днес си купих мареа на газ,но и липсва накраиника за газта!!!Това е мястото от което става пълненето,отвора е изведен до отвора за бензина!!Там имам само една резба и в нея съчма!!Какъв накраиник да купя ,от къде и колко ще ми струва!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар