Здравейте,Отскоро имам Fiat Tipo 1,4 i.e. Много съм доволен, много е скромно Фиатчето, не ми прави никакви проблеми. Реших да му сложа ГАЗ, сложих Lovato понеже много ги хавалят. Сега обаче се питам колко трябва да харчи това нещо? За сега това което съм засякъл за 1000 километра е 13.5 на 100 на градско и 11.5 на междуградско, понеже и на бензин харчи 6-8 т.е. много близо до тия цифри в лева, се питам това дали е нормално?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разхода na Tipo 1.4 i.e
Collapse
X
-
Re: Разхода na Tipo 1.4 i.e
iig75 написа:Здравейте,Отскоро имам Fiat Tipo 1,4 i.e. Много съм доволен, много е скромно Фиатчето, не ми прави никакви проблеми. Реших да му сложа ГАЗ, сложих Lovato понеже много ги хавалят. Сега обаче се питам колко трябва да харчи това нещо? За сега това което съм засякъл за 1000 километра е 13.5 на 100 на градско и 11.5 на междуградско, понеже и на бензин харчи 6-8 т.е. много близо до тия цифри в лева, се питам това дали е нормално?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Tipo-то ми беше досущ като на brat_John (1.4 i.e.) и разхода в София беше подобен - твърдо под 11, то си зависи от трафика. Над 13, особено пък в малък град е много. С обикновена АГУ с ламбда симулатор, ако има значение.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
моито не е типо ама с лабда емулатора ми даде с 2 литра повече разход. това ОФФТОПИК де иначе извън града се вмествам в цифрите ама в града да не говораФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар