Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разхода na Tipo 1.4 i.e

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разхода na Tipo 1.4 i.e

Здравейте,Отскоро имам Fiat Tipo 1,4 i.e. Много съм доволен, много е скромно Фиатчето, не ми прави никакви проблеми. Реших да му сложа ГАЗ, сложих Lovato понеже много ги хавалят. Сега обаче се питам колко трябва да харчи това нещо? За сега това което съм засякъл за 1000 километра е 13.5 на 100 на градско и 11.5 на междуградско, понеже и на бензин харчи 6-8 т.е. много близо до тия цифри в лева, се питам това дали е нормално?
    Fiat Tipo 1.4 i.e

Re: Разхода na Tipo 1.4 i.e

iig75 написа:
    Здравейте,Отскоро имам Fiat Tipo 1,4 i.e. Много съм доволен, много е скромно Фиатчето, не ми прави никакви проблеми. Реших да му сложа ГАЗ, сложих Lovato понеже много ги хавалят. Сега обаче се питам колко трябва да харчи това нещо? За сега това което съм засякъл за 1000 километра е 13.5 на 100 на градско и 11.5 на междуградско, понеже и на бензин харчи 6-8 т.е. много близо до тия цифри в лева, се питам това дали е нормално?
    Това е МНОГО! Ама МНОООГО! Нормалния разход градско е около 10 че и под 10 а извънградско - между 7 и 8 в зависимост как я настъпваш....
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Моето ТИПО също е 1,4 и с газ.Градско имам разход около11-12 а извънгр. около 8-8,5.това все пак е зимата ,за лятото е по-малко

Коментар

След две години употреба на газова мога да подкрепя Киро - 10.5/100 градско, 7.2 - 7.5/100 извънградско.
        FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
        ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

ела в софия па тогава ще си приказваме колко ти гори градско

Коментар

gendo написа:
            ела в софия па тогава ще си приказваме колко ти гори градско
            Говорим за нормални условия , а не за есктремни
            FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
            ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Tipo-то ми беше досущ като на brat_John (1.4 i.e.) и разхода в София беше подобен - твърдо под 11, то си зависи от трафика. Над 13, особено пък в малък град е много. С обикновена АГУ с ламбда симулатор, ако има значение.
              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

моито не е типо ама с лабда емулатора ми даде с 2 литра повече разход. това ОФФТОПИК де иначе извън града се вмествам в цифрите ама в града да не говора
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                X