Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преглед на газовата уредба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преглед на газовата уредба

Къде да отида в София за преглед на газовата? Не съм запознат с града и да не уцеля някой скъпар Ако е около Дървеница ще ми е най-удобно, или някъде в района там.
    - '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -

Re: Преглед на газовата уредба

BrumBrum написа:
    Къде да отида в София за преглед на газовата? Не съм запознат с града и да не уцеля някой скъпар Ако е около Дървеница ще ми е най-удобно, или някъде в района там.
    Точно там е въпроса къде? Само че не гледай евтино или близко, а там къде си гледат работата. Аз лично все още не съм попаднал в сервиз в които да ми оправят колата. Само става по зле а всеки взема пари едни повече, други помалко ама вземат, а резултат нулев, така че гледай къде ще ти оправят колата, а после цена и място. Дай инфо за проблема и за газовата уредба и може би някой колега ще помогне :D
    F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
    F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

Чак сега виждам... Значи с газовата проблем нямам, а трябва да мина редовния годишен преглед на бутилката, но не знам къде да ида. Затова питам за място около Дървеница
      - '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -

Коментар

BrumBrum написа:
        Къде да отида в София за преглед на газовата?
        Здравейте!Интересува ме къде в София извършват годишния преглед и заверка ма газовата уредба?По възможност Красно село или около Сточна гара!Благодаря!

Коментар

Master28 написа:
          BrumBrum написа:
          Къде да отида в София за преглед на газовата?
          Здравейте!Интересува ме къде в София извършват годишния преглед и заверка ма газовата уредба?По възможност Красно село или около Сточна гара!Благодаря!
          На Горубляне старата бензиностанция на топливо цена 23 лв.Като минеш между автокъщите под цариградско и вместо вляво завиваш вдясно и си там
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
            На Горубляне старата бензиностанция на топливо цена 23 лв.Като минеш между автокъщите под цариградско и вместо вляво завиваш вдясно и си там
            И аз минах там преди месец.Преди това питах на две други места,където правеха заверки,но им бяха взели лиценза и се притесних че няма да намеря къде да свърша работата Както е писал колегата по-горе,или по друг начин казано от Практикер в посока центъра се отбива за Метро Младост.Веднага след отбивката от Цариградско е бензиностанцията на Петрол,зад нея е тази на Топливо.
            Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
            ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
            ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
            ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

ventsi79 написа:
              infineon написа:
              И аз минах там преди месец.Преди това питах на две други места,където правеха заверки,но им бяха взели лиценза и се притесних че няма да намеря къде да свърша работата Както е писал колегата по-горе,или по друг начин казано от Практикер в посока центъра се отбива за Метро Младост.Веднага след отбивката от Цариградско е бензиностанцията на Петрол,зад нея е тази на Топливо.
              Благодаря колеги, но междувременно тук попаднах на една тема за Фобос в Долни Богров и си викам..,чакай да им влеза в сайта и да звънна по телефона за инфо..оказа се, че цената е 12 лв. ,но сякаш щеше да е някакъв проблем, това, че не е монтирана от тях...останах с такова впечатление от отговора на иначе много учтивата служителка...... и в този момент се сетих, че по стечение на обстоятелствата миналата година минах на преглед и заверка в Плевенския Фобос...отговорът беше..тогава няма проблеми..Заповядайте в удобно за Вас време!Минах ..., много учтиви хората, никакви проблеми..,преглед, стикери, печати, протокол и по живо, по здраво!

Коментар

Working...
              X