Изчел съм тук всичко за метана....и понеже не смогвам на бензин реших да слагам газ (метан).Не съм лривърженик на газта и затова тук ви давам шанс да ме разубедите..... :D ...щото аз не се сещам за минуси освен първоначалната инвестиция и това че колата ми ще заприлича на електрокар.... :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Убедете ме да не слагам метан....
Collapse
X
-
Що да те разубеждавам? Слагай по-твърди пружини на задницата , задели 1400-1500 лв някъде... теглото е килограм/литър, ще ти трябват към 80 л бутилки , с други думи 2Х40 л...Шефа минава с 6 лв 100 км ,а кара Волво 760 с разход 20 градско :DГазови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
Чу се че след нова година ще му праснат акциз и цената щяла да стане като на LPG.(Ако помните и в началото литър пропан - бутан беше 30 ст ама като го оакцизиха стана левче).Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Абе нищо не се знае, от нова година пада акциза на пропан-бутана ЗА БИТА, щели да го оцветяват, макар че не ми е ясно как точно ще стане, но явно много хора ще преливат от битови бутилки в колатаJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
zgabrovski написа:Чу се че след нова година ще му праснат акциз и цената щяла да стане като на LPG.(Ако помните и в началото литър пропан - бутан беше 30 ст ама като го оакцизиха стана левче).2.4 JTD
Коментар
-
минуси:-загуба на багажника - все пак багажника на бравото не е безкараен - дори е сравнително малък;-загуба на товароносимост - ще си караш бравото с + 250 кг, а това ще съкрати и живота на елементите по ходовата част, което означава увеличение на екплоатационните разходи;-загуба на динамичност + 250 кг е + 25% от теглото със сигурност ще направи бравото друга кола;Плюсове:+по-малко разходи за гориво;+по екологично."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Zaphod написа:250 кг?!?!? Нещо не ми се връзва хич..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар