Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с газов инжекцион на Фиат Идеа!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с газов инжекцион на Фиат Идеа!

Проблем с газов инжекцион на Фиат Идеа! Инжекциона е ICOM не обръща от бензин на газ. Ще съм благодарен за информация за проблема или за сервиз работещ с тоя тип инжекциони.

Да ти кажа лоша работа. Почти няма сервиз който да работи с тази марка. Аз мога да ти кажа преблизително от какво може да не обръща на газ. Има един датчик за температурата на двигателя най веоятно е от него.

Коментар

А захранване дали има?Имаш ли газ в бутилката?Клапана ти работи ли?Изобщо ли не иска да привключи или минава в авариен режим?Принципно на БРЦ сигнализацията е,че като достигне температура за преминаване на газ червеният диод светва в оранжево и след като мине на газ в зелено.Как е при теб ситуацията?От кога и как започна да прави магарията?
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Братле, къде се намира този датчик за температурата.

Коментар

Зависи от системата. :D

Коментар

Да ви кажа 4е не излезе нито да4ик нито не6то друго просто явно е натрупала гре6ки за6тото рестартирах комп. на газта и вси4ко се оправи поне за сега

Коментар

Оказа се 4е колата продалжава да прави магарии когато си поиска говорих с разни специалисти всеки е на мнение 4е трябва да намеря газаджии които имат софтлуер за тази марка но ни6то не ми идва на ум каде ако някои има идея кои може да има моля нека сподели

Коментар

Working...
              X