Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион - къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газов инжекцион - къде?

Колеги, изчетох целия раздел, но така и не открих някъде да се споменава къде точно в София може да бъде монтиран ГИ. Интересуват ме основно българските модели, защото разликата в цената все пак си е около 1/3.Също така, не ми стана особено ясно колко са българските модели ГИ. В нета успях да намеря сайтове за два - плевенския и един карловски, но останах с впечатлението, че има и други. Ще съм благодарен на всеки, който сподели място за монтаж и отзиви от различните модели, ако са придружени и с цени, би било чудесно.П.П. Говоря за София, не че Карлово е далеч, но защо да се влача до там, ако може и тук. За Плевен да не говорим, това си е на другия край на България.
    Shit happens, sometimes...
    Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
    Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Колега в момента се сещам за един газаджия в Младост 1 зад Паломитата.Там монтираха такива
    Marea 1.6 16v

Коментар

Колега,освен българските има и италиански на прилична цена.Примерно Тартаринито е на 1000 лева.Може би се плаща допълнително бутилка и нивомер.Българските са Фобос,Bardolini или БСМ http://www.bsm-bg.com/manuals.php?language=bg&gid=6Като гледам телефоните,май са от София или поне със сигурност имат човек,който монтира там.Намира се в Дружба 2,доколкото ми е известно,а от друго място ми го препоръчаха същият този човек. Eто му координатите http://metansistem.hit.bg/Успех!
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Колеги, никой ли не си е монтирал български ГИ в София? Споделете, моля!Предварително благодаря!

Коментар

ivjordan написа:
          Колеги, никой ли не си е монтирал български ГИ в София? Споделете, моля!Предварително благодаря!
          бих ти препоръчал да се свържеш с qniZне е в София, но това не е най-важното в случая
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

бих ти препоръчал да се свържеш с qniZ не е в София, но това не е най-важното в случая
            Доколкото знам, въпросния колега е в гр. Септември, а аз ако ще ходя до там, по-добре да ида до Плевен. Все пак, без да се съмнявам в уменията на колегата, производителите със сигурност ще го направят най-добре.

Коментар

ivjordan написа:
              бих ти препоръчал да се свържеш с qniZ не е в София, но това не е най-важното в случая
              Доколкото знам, въпросния колега е в гр. Септември, а аз ако ще ходя до там, по-добре да ида до Плевен. Все пак, без да се съмнявам в уменията на колегата, производителите със сигурност ще го направят най-добре.
              зависиаз първо бих говорил с него
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колега гледам на подписът Марея 1,8.Не знам за нея ли е газовият инжекцион, но аз съм с такава и съм с Бардолини.може да има колеги който да са доволни от него, но аз за сега не съм.Незнам от майсторът ми ли е или от Инжекциона.Пратих имейл на производителя и все още не ми е отговорил.Затова си мисля че проблемите ми са не само от майстора, а и от газовият инжекцион.Ако те интересуват проблемите които имам съм готов да ги споделя.Все пак добре обмисли преди да си отишъл да слагаш.Докато се колебаеш всеки майстор ти сваля звезди, щом платиш всичко е вече друго.
                Fiat Marea 1.8/16v '96 HLX
                Български газов инжекцион - Бардолини

Коментар

Колега гледам на подписът Марея 1,8.Не знам за нея ли е газовият инжекцион
                  Да, за тази кола ще е газовата. Аз по-скоро си мислех за плевенския, но не мога да разбера монтира ли се в София и къде. Днес ще ходя до някакъв сервиз, където монтират "Старгаз" (карловските) за да видя какво е положението там. Ако не ми хареса, накрая ще си сложа някакъв италиански, макар че не ми се дават 500 лева отгоре.Въпросният Бардолини от BSM ли е и каква му е цената, че в сайта си нямат ценова листа?Какви са му проблемите?

Коментар

Аз дъм доволен от Фобос, монтират го в София, в кв. Дружба, сервиза е до метан станцията
                    ex Fiat Bravo GT

Коментар

монтират го в София, в кв. Дружба, сервиза е до метан станцията
                      Може ли по-подробна информация (блок, улица или нещо от сорта), че Дружба не ми е особено позната.

Коментар

ivjordan написа:
                        монтират го в София, в кв. Дружба, сервиза е до метан станцията
                        Може ли по-подробна информация (блок, улица или нещо от сорта), че Дружба не ми е особено позната.
                        Караш по Цариградско посока горубляне, на последния светофар преди караулката (светофара на горубляне) правиш ляв завой и караш направо докато стигнеш бензиностанция Темпо, която ще ти е от дясната страна. Първата пряка след Темпо вдясно е зе метан станцията, завиваш по нея и на самата бариера на метан станцията от дясно е сервиза където в момента в София монтират Фобос
                        ex Fiat Bravo GT

Коментар

Караш по Цариградско посока горубляне, на последния светофар преди караулката (светофара на горубляне) правиш ляв завой и караш направо докато стигнеш бензиностанция Темпо, която ще ти е от дясната страна. Първата пряка след Темпо вдясно е зе метан станцията, завиваш по нея и на самата бариера на метан станцията от дясно е сервиза където в момента в София монтират Фобос
                          Мерси, колега!Днес час и половина обикалях като алтав из Дружба, но незнайно защо, бях останал с впечатление, че говорим за Дружба 1. Иначе, това "Темпо" го знам, така че сигурно лесно ще намеря и газаджията

Коментар

Working...
                          X