Колеги, изчетох целия раздел, но така и не открих някъде да се споменава къде точно в София може да бъде монтиран ГИ. Интересуват ме основно българските модели, защото разликата в цената все пак си е около 1/3.Също така, не ми стана особено ясно колко са българските модели ГИ. В нета успях да намеря сайтове за два - плевенския и един карловски, но останах с впечатлението, че има и други. Ще съм благодарен на всеки, който сподели място за монтаж и отзиви от различните модели, ако са придружени и с цени, би било чудесно.П.П. Говоря за София, не че Карлово е далеч, но защо да се влача до там, ако може и тук. За Плевен да не говорим, това си е на другия край на България.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион - къде?
Collapse
X
-
Колега,освен българските има и италиански на прилична цена.Примерно Тартаринито е на 1000 лева.Може би се плаща допълнително бутилка и нивомер.Българските са Фобос,Bardolini или БСМ http://www.bsm-bg.com/manuals.php?language=bg&gid=6Като гледам телефоните,май са от София или поне със сигурност имат човек,който монтира там.Намира се в Дружба 2,доколкото ми е известно,а от друго място ми го препоръчаха същият този човек. Eто му координатите http://metansistem.hit.bg/Успех!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
бих ти препоръчал да се свържеш с qniZ не е в София, но това не е най-важното в случаяShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:бих ти препоръчал да се свържеш с qniZ не е в София, но това не е най-важното в случая
Коментар
-
Колега гледам на подписът Марея 1,8.Не знам за нея ли е газовият инжекцион, но аз съм с такава и съм с Бардолини.може да има колеги който да са доволни от него, но аз за сега не съм.Незнам от майсторът ми ли е или от Инжекциона.Пратих имейл на производителя и все още не ми е отговорил.Затова си мисля че проблемите ми са не само от майстора, а и от газовият инжекцион.Ако те интересуват проблемите които имам съм готов да ги споделя.Все пак добре обмисли преди да си отишъл да слагаш.Докато се колебаеш всеки майстор ти сваля звезди, щом платиш всичко е вече друго.Fiat Marea 1.8/16v '96 HLX
Български газов инжекцион - Бардолини
Коментар
-
Колега гледам на подписът Марея 1,8.Не знам за нея ли е газовият инжекционShit happens, sometimes...
Коментар
-
ivjordan написа:монтират го в София, в кв. Дружба, сервиза е до метан станциятаex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Караш по Цариградско посока горубляне, на последния светофар преди караулката (светофара на горубляне) правиш ляв завой и караш направо докато стигнеш бензиностанция Темпо, която ще ти е от дясната страна. Първата пряка след Темпо вдясно е зе метан станцията, завиваш по нея и на самата бариера на метан станцията от дясно е сервиза където в момента в София монтират ФобосShit happens, sometimes...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар