Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

как се свьрзва ламбда котрол

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

как се свьрзва ламбда котрол

незнам на кои кабел на сондата да я свьржа моля помогнетеобе6тажам снимкож материал
    fiat bravo 16_16v 103hp

Re: как се свьрзва ламбда котрол

nikolov-1.6_v16 написа:
    незнам на кои кабел на сондата да я свьржа моля помогнетеобе6тажам снимкож материал
    На сондата -поне при мен с 4 кабела - черния се свързва.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

и при мен са 4етири то4но това ме интересуваше мерси като я сваржа 6те пратя снимки
      fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Колега каква е ламбда контрола най на пред пак после ще ти кажем как става.

Коментар

За да не пускам друга тема ще пиша тук. Имам следния въпрос, поскоро е към qnisZ - има ли значение дължината на връзката (маркуча) между изпарителя и плочката (в моя случай около 70см), и има ли значние къде е разположено стъпковото моторче на ламбда контрола (в случая на 10 см след изпарителя и цели 60см до плочката), всичко това няма ли да води до инертност. Знам че при ГИ дължината на връзката от инжектор до всмукателния колектор има съществено сначение и не бива да е повече от ~20см.
          ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
          Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

Коментар

Нямаш проблеми с далжината на маркуча но е желателно да е Ф19мм. с шармировка *оплетка *отгоре а тънките *ако има такива* е желателно да са по вазможнос по къси. А за степ. мотора няма значение каде се намира на някой фирми са на самия изпарител*включително и на моята* и от там тръгва маркуча.

Коментар

qnisZ написа:
              Колега каква е ламбда контрола най на пред пак после ще ти кажем как става.
              ламбда контрола е о.m.v.l. клапана е без стьпков мотор ас ел.магнит и се сварзва и кьм вакома на мотораа управлението е отделно в малка кутиика с диоди отгоре
              fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Working...
              X