Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сложих ли добра газова у-ба?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сложих ли добра газова у-ба?

Здравейте колеги.Сложих газ на колата-Темпра 1.4i моно.Газовата е LOVATО.Копчето мисля че е BG майстора ми каза че всичко било в него-да лъже ландата и компютъра.Вярно ли е това и ще имам ли някакви проблеми като детонации вдигане на обороти и др.Колата ми е без делко а с нещо като бобина незнам дали това е от значение.Цената с монтажа беше 410лв.
    Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Re: Сложих ли добра газова у-ба?

kimirai написа:
    Здравейте колеги.Сложих газ на колата-Темпра 1.4i моно.Газовата е LOVATО.Копчето мисля че е BG майстора ми каза че всичко било в него-да лъже ландата и компютъра.Вярно ли е това и ще имам ли някакви проблеми като детонации вдигане на обороти и др.Колата ми е без делко а с нещо като бобина незнам дали това е от значение.Цената с монтажа беше 410лв.
    Някой тука хвалеше много едни търновски майстори, ама нещо не мога да намеря темата...Иначе тя ламбдата не иска ли емулатор?Какво копче?Цената е около нормалната.
    N.Y. State of Mind

Коментар

Аз съм забелязал, че освен хубава уредба трябва да ти я монтират и граотни майстори иначе е без значение какво ще сложиш.
      BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

Коментар

Най вече трябва да грамотно сложена. :D

Коментар

Най вече трябва да грамотно сложена.
          BRAVA 1,4 12V
          Nissan Navara

Коментар

qnisZ написа:
            Най вече трябва да грамотно сложена. :D
            Мисля че я сложиха грамотно но до каква степен не знам.Фирмата е сериозна но не знам дали не трябва да слагам някакви допълнителни неща-ТАП;АВАНС ПРОЦЕСОРИ и др.Надявам се да ми обясниш "qnisZ" и други колеги запознати с LPG.Благодаря ви предварително.
            Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Working...
            X