Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обикновенна газова с или без ламбда-контрол!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обикновенна газова с или без ламбда-контрол!

Здравейте, решил съм да слагам на бравата 1,6 обикновенна газова уредба. В сервиза (препоръчан) майстора ми каза че имам 2 варианта обикновенна газова или същата но с ламбда контрол. по схема трябвало да бъде с ламбда но по принцип се слагало и без нея и пак нямало проблеми, но аз не разбирам и сега изниква въпроса кво правя. четох мн мнения тука но не мога да обобщя кое е по добре да има или да няма тая джажа щтото цената скача от 550 на 650 (на въпроса с кое разхода ще е по малък отговори че може дори без джажата да е по малък...шах) хахаха
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Разбира се че при добър монтаж с контрола ще си по-добре.Трябва да ти е и изправна сондата за перфекната работа.В зависимост от режима на каране и от изправноста на всички компоненти,може да ти даде между 1 и 2 литра разлика спрямо АГУ без контрол.Ако имаш парите неги жали.В форума има и човек който може да те консултира най-добре, Янис мисля му е ника но на латиница.Успех!!!

Коментар

Моята е с ламбда контрол и единственото, което съм забелязал е че не гърми, а една кутия на филтър е повече пари, а и има опасност от запалване, така че с газта- плащайте всички екстри, както и сменете свещите с нови по каталог.
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Коментар

Working...
        X