Имам Bravo 1,8 16 V и искам да си сложа газова уредба. С една приятелка която има Bravo 1,4 12 V се спазарихме с един майстор за двете коли да сложи газова уредба. Това което ми предлага е следното Ловато или BRS za 500 лв. на кола. Това реална цена ли е? Кое е подобрия вариант от двете? Специално за моята кола проблема с гумените пръстени между колектора и главата сериозен ли е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BRS или Lovato?
Collapse
X
-
Re: BRS или Lovato?
mitkomar написа:Имам Bravo 1,8 16 V и искам да си сложа газова уредба. С една приятелка която има Bravo 1,4 12 V се спазарихме с един майстор за двете коли да сложи газова уредба. Това което ми предлага е следното Ловато или BRS za 500 лв. на кола. Това реална цена ли е? Кое е подобрия вариант от двете? Специално за моята кола проблема с гумените пръстени между колектора и главата сериозен ли е ?ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Първо бравото1,4 12V е моноинжекция и не може цената на газовата да е съизмерима с тази на пълната инжекция какъвто е двигателя 1,8 16V. 500лв. е много за моноинжекция и малко за пълната. Но преди да сложиш "обикновенна" газова на пълна инжекция се разрови из форума.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар