Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не става газова за моята кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не става газова за моята кола

Бях си уговорил час вчера да ми слагат обикновенна газова. Отидох в сервиза и оня само като ми видя двигателя каза че е абсурд да се слага газова на тази кола. Каза че по принцип на 1.6 двигателя може да се сложи, но пак има възможност да гърми, а за моята каза че много гърми и въобще не би се наел да ми слага. Единствения вариант според него е газов инжекцион. Вие какво мислите? Аз пресметнах колко карам колата и се оказа че нямам никаква сметка от газов инжекцион, защото много бавно ще си възвърна парите от него. Май е най-добре да си остана на бензин.

Коментар

deadairplane написа:
      Според мене е решил че той няма далавера че ще трябва да се бръкне за качествени материали и да се потруди малко вместо да ти прибере парите и нищо да не свърши. Пиши на лични на колегата Янис и ще знаеш отговора.
      Не мисля че ме лъже, защото го познавам. Той беше решил да ми слага газовата, бяхме си уговорили ден и час, но не е разбрал че съм с 1.8, помислил е че съм с 1.6 двигател. Само като вдигнах капака и като видя вдигателя каза че няма смисъл. Не че не може да се сложи, то може, но ще създава изключително много проблеми.

Коментар

Та кой ти каза че не става?

Коментар

Ако се сложиламбда контрол и кихалка 100% съм сигурен че няма да има проблеми.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

колега, аз сложих ГИ на мойто Браво.... Засега съм много доволен от разхода и динамиката, и се надявам един ден да се изплати инвестицията....
            Fiat Bravo, 1200, 16v, 82 k.s. 1999 г.

Коментар

vladi_k написа:
              колега, аз сложих ГИ на мойто Браво.... Засега съм много доволен от разхода и динамиката, и се надявам един ден да се изплати инвестицията....
              Само се надявай.Имал си пари дал си.Глупава постъпка според мен.За 500лв щеше пак да си решиш проблема да не кажа и по същия начин
              Bravo 2.0 20V
              Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Колега vladi_k постъпил си много правилно, сега ще караш без да се притесняваш от проблеми с газовата, а инввестицията се изплаща за две години ако караш по 15-17х.км. на година. За това се наслаждавай на евтино и безаварийно шофиране с нормален разход на газ.
                BRAVA 1,4 12V
                Nissan Navara

Коментар

Кое каза че не става ? Един комшия има Браво 1.8 16V с обикновенна газова Ловато , екстите са следните емулатор за дюзи и кихалка . Колата няма ядове и дава много приличен разход за софия 12.5-13.5 газ.Ако още не си сложил пиши на ЛС да ти кажа къде да отидеш.Наи добре е да отидеш пир Qniz П.п: С Qniz сложихме обикновенна газова на Уното където е турбо ...
                  Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                  IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                  1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                  2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

ако си с пластмасови колектори е опасно да сложиш обикновена газов,моя мотор е такъв и съм с газов инжекцион

Коментар

ами да... за 10 месеца, откакто я имам й навъртях 21 хил км.... очаквам да се изплати и по-бързо....от 3 месеца съм на газ, родих се...

Коментар

vvvhhh написа:
                        ако си с пластмасови колектори е опасно да сложиш обикновена газов,моя мотор е такъв и съм с газов инжекцион
                        да... с какъв ГИ си колега, доволен ли си ?

Коментар

човека се е застраховалзащото ако стане нещо - на него ще му правиш проблем
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

То е ясно че е по добре,но не и на тази цена и за тази кола.Просто ще е вързан за нея вече.Аз карам основно на ГАЗ и по около 1 година до 2 максимум всяка кола.На всички слагам газова и после ги продавам с газовата.Ако съм дал 2000лв за ГИ дали ще продам колата след първата година или ще я карам минимум 3години?А и вече самите газаджии са откровени и не слагат ГИ без нужда.Обясняват подробно и всеки сам си решава.Поне сериозните газаджии де.
                            Bravo 2.0 20V
                            Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

а,от газов инжекцион се печели повече при монтажа
                              типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                              хюндай акцент 1.5 CNG
                              киа каренс +метан

Коментар

Working...
                              X