Бях си уговорил час вчера да ми слагат обикновенна газова. Отидох в сервиза и оня само като ми видя двигателя каза че е абсурд да се слага газова на тази кола. Каза че по принцип на 1.6 двигателя може да се сложи, но пак има възможност да гърми, а за моята каза че много гърми и въобще не би се наел да ми слага. Единствения вариант според него е газов инжекцион. Вие какво мислите? Аз пресметнах колко карам колата и се оказа че нямам никаква сметка от газов инжекцион, защото много бавно ще си възвърна парите от него. Май е най-добре да си остана на бензин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не става газова за моята кола
Collapse
X
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Според мене е решил че той няма далавера че ще трябва да се бръкне за качествени материали и да се потруди малко вместо да ти прибере парите и нищо да не свърши. Пиши на лични на колегата Янис и ще знаеш отговора.
Коментар
-
vladi_k написа:колега, аз сложих ГИ на мойто Браво.... Засега съм много доволен от разхода и динамиката, и се надявам един ден да се изплати инвестицията....Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
Кое каза че не става ? Един комшия има Браво 1.8 16V с обикновенна газова Ловато , екстите са следните емулатор за дюзи и кихалка . Колата няма ядове и дава много приличен разход за софия 12.5-13.5 газ.Ако още не си сложил пиши на ЛС да ти кажа къде да отидеш.Наи добре е да отидеш пир Qniz П.п: С Qniz сложихме обикновенна газова на Уното където е турбо ...Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
То е ясно че е по добре,но не и на тази цена и за тази кола.Просто ще е вързан за нея вече.Аз карам основно на ГАЗ и по около 1 година до 2 максимум всяка кола.На всички слагам газова и после ги продавам с газовата.Ако съм дал 2000лв за ГИ дали ще продам колата след първата година или ще я карам минимум 3години?А и вече самите газаджии са откровени и не слагат ГИ без нужда.Обясняват подробно и всеки сам си решава.Поне сериозните газаджии де.Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар