може ли да се сложи обикновенна газова уредба на бровото?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газ на фиат браво 1.6
Collapse
X
-
deadairplane
-
колеги, аз също съм с газ на този мотор и в момента имам малки проблеми с разхода - много е висок. Освен колегата Янис не знаете ли някой в София който може да погледне дали емулатора работи нормално и да и направи добра центровка ? Разхода е ужасен - над 10 извънградско и около 16 градско. Надявам се че има кадърни майстори и тук не само извън София
Коментар
-
deadairplane
-
sasco
Ами сигурно десетина пъти съм споменавал във форума ,че съм на газ вече близо 2 год. и 25х.км.и проблеми никакви,разход идеален......спокойно мога да си подаря вече колата на някой от икономия .Сам си направи сметките.А вървежа е повече от задоволителен.Газова уредба BRC-470лв.
Коментар
-
Аз имам следният въпрос по темата. Както споменах и аз съм с такава газова на този мотор и ми е интересно има ли изобщо начин да се направи така че ЕКУ-то да не трупа грешки заради газовата, или поне не такива които да го вкарат в сервизен режим. Вчера ходих да ми чистят грешките и имаше над 5-6 натрупани и колата на бензин вървеше ужасно.За момента имам емулатор само на ЕКУ-то а явно че и ламбда сондата генерира грешки. Според вас има ли начин с некво реленце да се изключва на газ и да не трупа грешки или изобщо до каква степен могат да се неутрализират нещата които трупат грешки на газ ?Досега еднозначен отговор не съм чувал по този въпрос - повечето майстори казват че винаги ще е така, но съм чувал че е възможно с добра и професионално направена инсталация на газовата това да се избегне.Вие какво ще кажете по въпроса ?
Коментар
-
deadairplane
-
AvataR написа:Аз имам следният въпрос по темата. Както споменах и аз съм с такава газова на този мотор и ми е интересно има ли изобщо начин да се направи така че ЕКУ-то да не трупа грешки заради газовата, или поне не такива които да го вкарат в сервизен режим. Вчера ходих да ми чистят грешките и имаше над 5-6 натрупани и колата на бензин вървеше ужасно.
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар