Здравейте, от скоро сложих на ХГТ-то газово с изпарител и всичките му джаджи, ламбда контрол, стъпково моторче на газта.........., обаче имам един странен проблем.Колата си върви добре, няма загуба на много мощ като е на газ, но когато вдигна над 80 км и освободя от скорост гасне!!! Газаджиите ми казаха да запуша отвора където взима въздух или да махна гуменото съединение между пластмасовото "нещо" и кутията на филтъра и ще спре да гасне. Наистина пробвах като махнах съединението и спря да гасне, но го върнах обратно и ме е страх дали нещо няма да се прецака без него. Дайте някакъв съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гесне над 80 км на празен ход!
Collapse
X
-
Re: Гесне над 80 км на празен ход!
cio написа:Здравейте, от скоро сложих на ХГТ-то газово с изпарител и всичките му джаджи, ламбда контрол, стъпково моторче на газта.........., обаче имам един странен проблем.Колата си върви добре, няма загуба на много мощ като е на газ, но когато вдигна над 80 км и освободя от скорост гасне!!! Газаджиите ми казаха да запуша отвора където взима въздух или да махна гуменото съединение между пластмасовото "нещо" и кутията на филтъра и ще спре да гасне. Наистина пробвах като махнах съединението и спря да гасне, но го върнах обратно и ме е страх дали нещо няма да се прецака без него. Дайте някакъв съветTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Гесне над 80 км на празен ход!
cio написа:Здравейте, от скоро сложих на ХГТ-то газово с изпарител и всичките му джаджи, ламбда контрол, стъпково моторче на газта.........., обаче имам един странен проблем.Колата си върви добре, няма загуба на много мощ като е на газ, но когато вдигна над 80 км и освободя от скорост гасне!!! Газаджиите ми казаха да запуша отвора където взима въздух или да махна гуменото съединение между пластмасовото "нещо" и кутията на филтъра и ще спре да гасне. Наистина пробвах като махнах съединението и спря да гасне, но го върнах обратно и ме е страх дали нещо няма да се прецака без него. Дайте някакъв съветex Fiat Bravo GT
Коментар
-
mariobg
-
Въздуховодите се махат , както и ако има термопатрон и той е добре да се премахне или поне да се изолира вакуума , който го управлява...Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар