Питанка:Къде във Варна поставят качествено газов инжекцион?Каква е сега цената на Газовия инжекцион?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Газов Инжекцион Варна
Collapse
X
-
Питане за Газов Инжекцион Варна
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
idm написа:Аве гледам тука в подписати нова колица нещо па не си се похвалил пък може и аз да не съм видял де. Я споделиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
-
-
все пак доста се рових и не намерих кой знае какво.А и мисля че не всички си актуализират цените. та по скоро идеята ми е за информация от някой който е слагал наскоро, примерно този месецСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Има една фирма,която мисля,че се казва ПЕЧЕНЕК или нещо подобно.Имат страница в интернет.Ако си се спрял на БГ вариант Фобос,то виж тук http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.246.Обаждаш се и те ти казват с кой сервиз работят.Ако си избрал ланди ренцо-представителя им е в ямбол и можеш да отскочиш до там.Иначе бих ти препоръчал да поразпиташ таксиметровите шофъори за добър сервиз.Все пак преди да монтираш сподели на какъв модел си се спрял и не забравяй,че най-важен е монтажа и настройката!Успех!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Goro74 написа:Пробвай в петлешев до бл.160(бившата дър. газстанция).Момчетата са много добри.Аз сложих на моята марея 1,8 много съм доволен.Мощноста е една идея над бензина без проблем изпълва километражаМодел: Fiat Marea
MVS: 185.532.0(0) I SW. 1580 ELX
Вариант: V4 I S.W."ELX"
Тип двигател: M2 I 1580 16V 103кс (75kw)
Коментар
-
Айде де дайте някакви нови цени, и освен това, в Търново, говорих с колегата Стенли, неговия инжекцион дето е италиански с български компютър му е излезнал 900 лв, а тука във Варна същия отива на 1600лв. не разбирам как може да е толкова голяма разликата за едно и също нещо.Та има ли във Варна такива цени или просто тука града си държи висока цена и това е. То не че е голям зора да отскочим до Търново де, ама все пак, предпочитам да са ми под ръка, тез дето са бърникали по колата.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
а на тези Фобос цената им е 1100 или 1200 ма са в ПловдивСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:а на тези Фобос цената им е 1100 или 1200 ма са в Пловдивphoenix написа:То не че е голям зора да отскочим до Търново де, ама все пак, предпочитам да са ми под ръка, тез дето са бърникали по колата.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
абе май май ще се ходи до Търново, и после с лаптопа, като се понауча с настройките и айдееее.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Някой да е слагал ГИ наскоро из Варна, та да се похвали?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар