Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газ Пунто 55

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газ Пунто 55

Колеги имам питанка какви пари излиза монтаж на газово ако сам си набавя въпросното, понеже съм намерил едно италиянско малко употребявано, но с 50 литра бутилка, което в моето пунто не върви просто И другото някой да знае какви цени вървят бутилките 20-30 литра и за резервна гума. Мерси за отговорите предварително
    Fiat punto 1,1
    Fiat bravo 1,6 16v
    Fiat bravo 2,0 20v
    Honda civic 1,5
    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Не знам цените на бутилките, но може ти да попиташ на тези линкове:http://argus.dir.bg/http://www.eurog.../web/index.htm
    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
    Среден разход на газ

Коментар

мерси колега ако някой знае повече да казва
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5

Коментар

Да си се похваля в темата Газифицирах се и улекнах с 450 лева
        Fiat punto 1,1
        Fiat bravo 1,6 16v
        Fiat bravo 2,0 20v
        Honda civic 1,5

Коментар

KrAs написа:
          Да си се похваля в темата Газифицирах се и улекнах с 450 лева
          Честито! :D Оттук нататък ще почнеш да "трупаш" и след 7-8000км - вече си изцяло на "далавера"! :D http://lpgbg.com/win.html
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

Колеги кажете колко ви гори пунтото с този двигател за сравнение днеска направих сметката 10 градско като се разхождам + двама човека. И друго като вкл. на бензин да покарам малко много мудна една такава до 2500 оборота. ще исгасне направо няма грам тяга мине ли направо все едно турбо имам изтрелва се някой с предположения да не отварям нова тема.
            Fiat punto 1,1
            Fiat bravo 1,6 16v
            Fiat bravo 2,0 20v
            Honda civic 1,5

Коментар

Не ти е регулирана газовата като хората. Понеже ти е нова уредбата, ще трябва да покараш малко така, след което пак на регулаж.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

В смисъл колега за бензина или за разхода говориш? разхода ако е не ми е фатално просто 9 го чувствам по добре като цифра. А за бензина незнам имам чувството че все едно ми е задръстен филтъра, което е нереално понеже е на 400 км.
                Fiat punto 1,1
                Fiat bravo 1,6 16v
                Fiat bravo 2,0 20v
                Honda civic 1,5

Коментар

От година и половина съм се газифицирал.Разход/от ОМВ/ извънградско-точно 6/100.Градско/ако може да се нарече такова в П.Тръмбеш,където няма ни един светофар/-7.5 л.От малките газостанции-ужас-поне литър отгоре.Карай малко,направи качествена регулировка и ще си доволен,особено при тия цени на бензина.
                  PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                  Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

В сряда 5.12 ще си слагам газово и ще пиша кое колко пари струва.
                    Punto 1.1 55hp Unstopable

Коментар

колега моето ПУНТО сьщо гори 10-грацко, на газ но да си призная аз малко го юркам де, ходих на центровка и след нея бутна на 9 ама нещо ми се видя окуцяло и накарах майстора пак да му отвори кранчето. Така де то горкото 55кончета и газта му отнема малко ся за 1лев нема кво да се циганя достатьчно спестявам от данаци граждански и подрьжката в сравнение с другите класове от марката. Иначе сьм сигурен, че ако спра да го тормозя и се откажа от малко по бьрзят старт ще падне и под 9/100 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 :P
                      Punto 1.1i 55

Коментар

моя майстор каза че разхода на газ ще ми е с 1 л. повече от бензина... и е така...при мен 6 на 100 бензин и 7 на 100 газ - смесен разход...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          моя майстор каза че разхода на газ ще ми е с 1 л. повече от бензина... и е така...при мен 6 на 100 бензин и 7 на 100 газ - смесен разход...
                          Яко...ще си купя Пунто...
                          Fiat Brava 1.4 12V '98
                          Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

Е значи нашето е проблем щом е 10 някой с идей какъв може да е колата загрява нормално.
                            Fiat punto 1,1
                            Fiat bravo 1,6 16v
                            Fiat bravo 2,0 20v
                            Honda civic 1,5

Коментар

Този малък двигател да изразходва толкова гориво 10/100 градско си е разсипия направо.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                              X