Колеги имам питанка какви пари излиза монтаж на газово ако сам си набавя въпросното, понеже съм намерил едно италиянско малко употребявано, но с 50 литра бутилка, което в моето пунто не върви просто И другото някой да знае какви цени вървят бутилките 20-30 литра и за резервна гума. Мерси за отговорите предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газ Пунто 55
Collapse
X
-
Не знам цените на бутилките, но може ти да попиташ на тези линкове:http://argus.dir.bg/http://www.eurog.../web/index.htm
-
KrAs написа:Да си се похваля в темата Газифицирах се и улекнах с 450 лева
Коментар
-
Колеги кажете колко ви гори пунтото с този двигател за сравнение днеска направих сметката 10 градско като се разхождам + двама човека. И друго като вкл. на бензин да покарам малко много мудна една такава до 2500 оборота. ще исгасне направо няма грам тяга мине ли направо все едно турбо имам изтрелва се някой с предположения да не отварям нова тема.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
В смисъл колега за бензина или за разхода говориш? разхода ако е не ми е фатално просто 9 го чувствам по добре като цифра. А за бензина незнам имам чувството че все едно ми е задръстен филтъра, което е нереално понеже е на 400 км.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
От година и половина съм се газифицирал.Разход/от ОМВ/ извънградско-точно 6/100.Градско/ако може да се нарече такова в П.Тръмбеш,където няма ни един светофар/-7.5 л.От малките газостанции-ужас-поне литър отгоре.Карай малко,направи качествена регулировка и ще си доволен,особено при тия цени на бензина.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
колега моето ПУНТО сьщо гори 10-грацко, на газ но да си призная аз малко го юркам де, ходих на центровка и след нея бутна на 9 ама нещо ми се видя окуцяло и накарах майстора пак да му отвори кранчето. Така де то горкото 55кончета и газта му отнема малко ся за 1лев нема кво да се циганя достатьчно спестявам от данаци граждански и подрьжката в сравнение с другите класове от марката. Иначе сьм сигурен, че ако спра да го тормозя и се откажа от малко по бьрзят старт ще падне и под 9/100 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 :PPunto 1.1i 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар