Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газ Пунто 55

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Добър ден, извинявам се за закъснението на отговора. Както писах по-рано на 5.12 ми монтираха газово BRC с бутилка 32 литра. понеже 25 литровата не се събра в багажника т.е. не се събра както аз исках да я сложат. В 9 часа сутринта оставих колата в 14 беше готова. Удоволствието ми струвашеш 450 лв. При първото зареждане я напълних с 30 литра и успях да измина 250 км. градско. Не знам дали е много но ми се струва нормално при всичките тези задръствания. Това е засега ако има някакви проблеми ще споделя.
      Punto 1.1 55hp Unstopable

Коментар

Колега честито и много безаварийни, малко много ми се вижда удуши ли я малко би трябвало сега да ти върви по добре от на бензин поне при мен е така забеляза ли някакви промени, като караш на бензин пробвал ли си. И някой да знае от каде мога да си намеря капачка за газовото понеже по бензиностанциите продават все големи и не стават, а моята не ми я сложиха на Еко
        Fiat punto 1,1
        Fiat bravo 1,6 16v
        Fiat bravo 2,0 20v
        Honda civic 1,5
        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Странна работа имам чувството, че както някой се изказа "мембраната ми омекна" или с други думи се разработи минал съм 1000 км. от поставянето на газовото кажи речи и в момента съм на 290 и още не е свършила бутилката като махна 10 км. от каране на бензин понеже докато загрее съм правил по някой километър ще рече, че разхода ми от 10.6 на 8,6 ,което много ме радва докато на другите колеги разхода покрай зимата им се вдига моя падна. а представям си лятото сигурно ще ми даде стойност от порядъка на 7 и нещо
          Fiat punto 1,1
          Fiat bravo 1,6 16v
          Fiat bravo 2,0 20v
          Honda civic 1,5

Коментар

Коментар

KrAs написа:
              Колега честито и много безаварийни, малко много ми се вижда удуши ли я малко би трябвало сега да ти върви по добре от на бензин поне при мен е така забеляза ли някакви промени, като караш на бензин пробвал ли си. И някой да знае от каде мога да си намеря капачка за газовото понеже по бензиностанциите продават все големи и не стават, а моята не ми я сложиха на Еко
              Провери на бензиностанции Lukoil видях че имат за BRC и Lovato може да стане.
              Punto 1.1 55hp Unstopable

Коментар

Здравейте момчета, От четири месеца съм собственик на Фиат пунто 55-96г.(преди това 33г. съм карал "Москвич"408-И). Направо се родих втори път. Изкам да му монтирам газова уредба. Купих си "Ловато" с електрически изпарител. Интересува ме въпроса за емулатора и плочката. На какви цени се предлагат, трудно ли е да се монтират от един "професор-москвичар" като мен, как се свързва емулатора и къде мога да го намеря? Във форума срещнах различни мнения. Днес във форума открих е-меил адреса на специалист от Варна но е от 2005г. Въпреки това му писах и чакам някакъв отговор. Ще бъда много благодарен ако някой отговори на поставените от мен въпроси. Поздрави, чичо Нено
                Fiat Punto 1,1- 1996г.
                газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Neno Er написа:
                  Здравейте момчета, От четири месеца съм собственик на Фиат пунто 55-96г.(преди това 33г. съм карал "Москвич"408-И). Направо се родих втори път. Изкам да му монтирам газова уредба. Купих си "Ловато" с електрически изпарител. Интересува ме въпроса за емулатора и плочката. На какви цени се предлагат, трудно ли е да се монтират от един "професор-москвичар" като мен, как се свързва емулатора и къде мога да го намеря? Във форума срещнах различни мнения. Днес във форума открих е-меил адреса на специалист от Варна но е от 2005г. Въпреки това му писах и чакам някакъв отговор. Ще бъда много благодарен ако някой отговори на поставените от мен въпроси. Поздрави, чичо Нено
                  Чичо Нено,не знам на кого си писал,но аз те съветвам да пишеш на Янко - Qnisz Със сигурност ще ти помогне.
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Здавей колега! За тази кола не ти трябва никакви симолатори а само 2 релета и нищо друго. С едното да прекъснеш дюзата и едно да прекъснеш ламбда сондата *черния кабел от сондата*.

Коментар

qnisZ написа:
                      Здавей колега! За тази кола не ти трябва нокакви симолатори а само 2 релета и нищо друго. С едното да прекъснеш дюзата и едно да прекъснеш ламбда сондата *черния кабел от сондата*.
                      а къде се намират по принцип и как изглеждат
                      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                      Втората......пак същата!
                      (_-_)______////_______(_-_)
                      Punto75-Вече на жената!
                      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Те не са от колата слагатсе допалнително. :D

Коментар

qnisZ написа:
                          Те неса от колата слагатсе допалнително. :D
                          да знам ! ма как изглеждат като компоненти!
                          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                          Втората......пак същата!
                          (_-_)______////_______(_-_)
                          Punto75-Вече на жената!
                          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Газ Пунто 55

Здравейте момчета,Искам да ви се похваля. Газифицирах Пунтото.Не срещнах особени затруднения, но използвах особено ценните съвети на Янис и Костов. Много ми помогнаха.Прекъснах ламбда сондата и инжектора през релета.Двигателя работи много добре, но остана да свети лампата на инжектора когато съм на газ.Ще бъде ли проблем това и възможно ли е да се доработи нещо за да не свети? Много ме дразни, но може би ще свикна.Поздрави на всички.чичо Нено
                            Fiat Punto 1,1- 1996г.
                            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Пак с реле да я прекъснеш да не свети на газл :D

Коментар

qnisZ има ли проблем да си свети инжектора или комп. трупа грешки понеже на моето му свикнах като цъкам на газ да си свети винаги, но знам ли
                                Fiat punto 1,1
                                Fiat bravo 1,6 16v
                                Fiat bravo 2,0 20v
                                Honda civic 1,5

Коментар

Working...
                                X