Здравейте!Сложих газова без емулатор на лмабда сондата(колата е Фиат Типо 1.6 мономотроник Бош 1993г.)-колата върви перфектно (за разхода още не мога да кажа),но при каране с повече газ-например по-рязко тръгване,по-бързо ускоряване,при което натискам педала на газта повече за по-дълго време ми светва лампата на инжекциона.При изключване от скорост моментално изгасва.Иначе ,ако не я "гоня" много колата,лампата не светва!Причина за това дали ще е липсата на емулатор или нещо друго?Казаха ми,че за моя мотор не е необходим емулатор,защото компа не трупал грешки!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пресвятка ми лампата на инжекциона
Collapse
X
-
А къде ти я слагаха? Не ти ли казаха за симулатора? Има доста изписано по темата а и мога да ти дам телефони на двама човека ако искаш да ти обяснят с подробности защо е необходим ... ти единия го има в темата ...dr_wolfy написа:за щуцерите незнам...май са дваTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Значи ,щуцерите са два.Днес ще слагам емулатор и мисля ,че проблемите ще се решат.Доста информация посъбрах,относно различните емулатори и компове на разл.коли.Явно при някои наистина нямат нужда от емулатор,но специално за моя мотор трябва да се сложи.Сега чакам да свърши бутилката и да видя точно разхода,но отива някъде към 10 смесено.Сигурно и аз ще завия с 1/4,та да видим дали ще се смъкне още разхода.Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
Аре да не отварям нова тема с присвяткването на инжекциона.Святка в две положения, напълно различни, предполагам че и причините са различни.Едното положение е когато чакам в задръстване на празен ход, светва бодро и като и подам газ, изгасва.При другия случай - като я набримча по магистралата светва, като я отпусна малко и загасва.Едното може да е от бедна смес на магистралата ...Другото в задръстване може да е от високата температура в двигателния отсек, все пак не смуче отпред а си дърпа от вътре.Който зне да ме светне, колата е Типо835С2.000 двувалката, 1.8 МРITipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар