Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде диагностика на газ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде диагностика на газ?

Колеги, дайте информация за [/b]проверени и добре работещи сервизи за диагностика на газ в София. Благодаря предварително!
    Bravo 1.6/16V ... и на газ

този е в Люлин9 http://argus.dir.bg/другият е от колегите от VW форума "автогаз сервиз Княжево. Намира се на шосето за Перник, малко след двата светофара при последната спирка (колелото) на трамвай № 5 вляво. Гледате за боядисани в синьо врати. Телефона е 0888 749 795. В него са двама много, ама много свестни пичове - Павката и Лъчо. "
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
      този е в Люлин9 http://argus.dir.bg/другият е от колегите от VW форума "автогаз сервиз Княжево. Намира се на шосето за Перник, малко след двата светофара при последната спирка (колелото) на трамвай № 5 вляво. Гледате за боядисани в синьо врати. Телефона е 0888 749 795. В него са двама много, ама много свестни пичове - Павката и Лъчо. "
      Благодаря, колега!Само защо никой друг не казва впечатления???

Коментар

somebody написа:
        Ewing написа:
        Благодаря, колега!Само защо никой друг не казва впечатления???
        За мене тия от АРГУС са мръсни кожодери , взимат пари за НИЩО...не ми се пише за конкретни случай но говоря от собствен опит.

Коментар

Само мога да кажа къде - НЕ - преди моста чавдар в дясно. София Газ Сервиз. Ако ти го препоръчат - гледай да го подминеш....В момента и аз търся хубав сервиз, ако намеря ще го постна.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
            Само мога да кажа къде - НЕ - преди моста чавдар в дясно. София Газ Сервиз. Ако ти го препоръчат - гледай да го подминеш....В момента и аз търся хубав сервиз, ако намеря ще го постна.
            Ок, за тях наистина не е добро мнението. Някой ми беш еспоменал за сервиза на Бобо в Орландовци, някакви отзиви за там?

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                При Бобо не е добре да ходиш за газ човека я мрази от дъното на душата си и има защо. Понеже аз не намерих свестен в София се разходих до Септември при колегата Янис от форума. Повярвай ми заслужава си пътя.
                Натам вървят нещата, ще се уговарям с него. Благодаря!

Коментар

аз ходя ето тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=3b4f4c...5_51.y=156да си призная там ми слагаха газовата и за това предимно при тях минавам. те са ми рязали електрото, те за ми сменали мембрани и т.н. по изпарителя и за това там. в интерес на истината като отношение не са номер едно,но имат някаква идея какво е ГАЗ и има ло почва у нас. сега гледам, че се специализират в монтирането на метанови уредби. не мога да кажа, че ги препоръчвам горещо, но определено са по - добре от други места на които са ми правили реглаж примерно.п.с.не знам кое е името на фирмата, но ако някой се интересува може телефонче да дам. иначе е в един голям двор малко в страни от пътя се намира до една борза за строителни материали, но се вижда табелката ако някой минава от там.
                  182A4.000 IAW49F
                  LPG - Lovato EasyFast
                  "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
                    аз ходя ето тук http://bgmaps.com/map.asp?sid=3b4f4c...5_51.y=156да си призная там ми слагаха газовата и за това предимно при тях минавам. те са ми рязали електрото, те за ми сменали мембрани и т.н. по изпарителя и за това там. в интерес на истината като отношение не са номер едно,но имат някаква идея какво е ГАЗ и има ло почва у нас. сега гледам, че се специализират в монтирането на метанови уредби. не мога да кажа, че ги препоръчвам горещо, но определено са по - добре от други места на които са ми правили реглаж примерно.п.с.не знам кое е името на фирмата, но ако някой се интересува може телефонче да дам. иначе е в един голям двор малко в страни от пътя се намира до една борза за строителни материали, но се вижда табелката ако някой минава от там.
                    линка не работи. може ли да обясниш с 2 приказки къде се намира сервиза?
                    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

http://bgmaps.com/map.asp?sid=62c7cf...51.y=147ето нов линк, дано работи по дълго време.иначе с две думи адресът е: като тръгнеш по булевардът който почва от моста чавдар посока подуяне, минаваш покрай герена и продължаваш направо само по булеварда, той прави няколко завоя налаво и надясно. след което като минава покрай кв. Левски-Г се качва на едни мост. и тук идва интересното. след моста не на първият, а на вторият светофар правиш обратен завой и накъде посредата между двата светофара отдясно се качващ на тротуара и е там навътре. ще видиш табелата която е на входа (тя е една голамяма на около 3 метра жисочина и е червена). ако нящо без да искам не съм обяснил хубаво питай пак, ще кажа. УСПЕХ
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Пичове казвайте някакъв добър сервиз с диагностика, тези на Княжево не мога да ги намеря, за утре ми трябва диагностика.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Коментар

Working...
                          X