Има ли някой с уредба на такъв автомобил? Карам го от скоро и се замислям за монтаж на газова.Колко пари? Има ли смисъл?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газ на пунто 1.1, 55s, '98
Collapse
X
-
дааааааааааааа, смисъл има... ще се видиш с пари аз сложих газ на 28.02. и юни вече бях избил парите за газовото, които бяха 410 лв. ама чувам че се вдигнали нещо...п.п. съжалявам само за 1 нещо - че не сложих бутилка с формата на резервната гума и на нейното място!п.п.2 гледам че си от Пазарджик - колегата qnisZ и той е от Пазарджик и се занимава точно с това - прати му 1 ЛС - http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=3725Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
Виждат ми се много пара за моно италиянска му добави на добичето? Аз съм намислил да сложа нещо употребявано, че да не ми е много скъпо. Какъв разход ви дават понеже аз още не съм засичал ама от резерва до резерва светна на 70 км като налях за 20 камъка, което ми се вижда силно обезпокойтелно. С здраве.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
при мен всичко е ново за тези пари - 410 лв. разхода... 1 л. отгоре на бензина - бензин по ежедневния ми маршрут ми дава 6 на 100, а газ 7 на 100.... простата сметка - бензин 11,50 лв. на 100, а газ 7 лв. на 100 4.50 на 100 км. разлика - т.е. 10000 км. и си ги избил.....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Моето е на газ от година и половина.Газовата е втора ръка/беше на седем месеца/ за 150 лв.Извънградско-6.0,градско-7.5.Така,че не се чуди,а слагай!При тия цени на бензина...ужас!И нова да е газовата ще си избиеш парите за нула време.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар