колеги, Синята птица беше в бокса 50 дни, щото направих 1 глупост - спрях в задницата на 1 пасат и до вчера беше на чичо доктор... с автоматичен превключвател съм... колата като я взех от майсторите беше на бензин... днес реших да обърна на газ - и тц - нъцки - нема никой... ясно ми е че майсторите са спрели газта, ама ако ме светне някой от къде... с изпарител БРС съм и българска бутилка - тумбеста 27 л. и това / не ми се хилете - не го знам как се казва / дето е на бутилката отгоре е Ловато...п.п. на майстора телефона го нямам, а и ми е твърде далеч да се разкарвам до там - затова питам....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не подава газ въобще....
Collapse
X
-
Re: не подава газ въобще....
donnna написа:... с автоматичен превключвател съм... колата като я взех от майсторите беше на бензин... днес реших да обърна на газ - и тц - нъцки - нема никой...
-
Ама ключа сменя режима и колата гасне или просто нищо не се случва?Щото ако сменя режима ти е спряна газта от бутилката - има 2 крана отзад на бутилката, обикновено са червени - единия е за подаването на газ, другия за зареждане - отвори ги и двата.А ако нищо не се лучва - най вероятно нямаш захранване на ключа - виж ниаистна окабеляването, а а ко не разбираш - сори ама бегай при майстора.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
има 2 крана отзад на бутилката, обикновено са червени - единия е за подаването на газ, другия за зареждане - отвори ги и двата.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар