Здравейте!А дали с клапаните всичко е наред? Един реглаж може да направи нещата доста нормални. Аз имах леко натегнати клапани и след реглаж разхода ми падна с около 2 литра! Колкото и да въртите винтовете, ко с газоразпределението нещата не са наред, добър ефект няма да има!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за газова, или по точно за ламбда емулатор :)
Collapse
X
-
вчера си поръчах ламбда емулатор на ФОБОС, и днес вече е тук, само ,че без схемичка на връзване и без упътване как се регулира. надявам се да ми пратят на майл-а и ще монтирам да видя какъв ще е ефектът. дано паднер малко пустият му разход Forsaken:мисля, че са наред. но кой знае. клапанът ми е БРЦ, а което ме озадачи е това, че последният път като ми правиха реглаж и им казах, че харчи мнооооого, и си играха със това винче което го водят за каесатвото на сместа (не тройника, не това за празният ход, ами това което е точно под бобината на изпарителя, моят е електрически).и от тогава винчето за ниски обороти почти няма ефект от него (в смисъл като го развъртя малко или много ня промена оборотите грам). не знам каква е връзката но вече не спирам да се учудвам от всичко свързано с газоватаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Имах предвид клапаните на самия двигател! :D Но...! Емулатора при италианските коли - визирам Типо, Темпра е задължителен! Това ми го казаха още преди 4 години, когато слагах газовата на моята! Успех и ако няма подобрение, вземи премери луфтовете на разпределителния вал! Понякога нещата се оказват чисто хардуерни! :DFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар