здравейте, аз пак ви досаждам с моите проблеми с газовата. те почнаха от както си смених цялата генрация от меката връзка до края. преди това и на диагностика ходих и ми каза майсторът, че ламбдата ми работи. после колата почна да гасне абсолютно когато си поиска. това на газ говорим, на бензин е пушка. оказа се че една от мебраните е отишла и за това прави тази мизерия. но проблемът е друг. градско ми дава 16/100. зареждам само от едно и също място ОМВ. пробвал съм и на Шел - никаква разлика. сега ще кажете ами то е от задръстванията, да ама не. от както се помня по маршрутите по които минавам съм се придвижвал за еднакво време. а и половината ми път е към 23:00 и тогава движението е в пъти по - малко. засекох я колко харчи на извънградско. там всичко е перфектно - 8/100вупросът ми е да сложа ли ламбда емулатор или със него няма да се оправи положението. единственото обяснение да харчи двойно от извунградското са задръстванята, но съм сигурне че не е то това. помагайте МОЛЯ че луднах вече
БЛАГОДАРЯ ВИ предварително !!!П.П.сменил съм мембраните да не гасе и минах вече около 700км да улегнат и реглаж и пак същото, извън градско - 8 градско - 16
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар