Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газ или метан на Фиат Купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газ или метан на Фиат Купе

Колеги интересува ме кой двигател е по податлив на слагане на газова или метанова уредба 1.8 или 2.0?
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

сега ще те оплюят, но колата си е твоя :D естествено че е податливаслагаш инжекцион и си готов
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Принципно и аз не съм привърженик на тези неща, но парите са важен фактор за мен! Предпочитам да ми е по евтино като я карам! А за податливото знам, че е лесно, но кой мотор е по податлив ме интересува?
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

това не мога да ти го кажа :D но не мисля че ще има особена разлика, ако ще слагаш инжекцион
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ако мотора не е с променливо газоразпределение не би трябвало да има проблеми и с обикновена газова уредба. Ако има VVT са много вероятни гърмежи в смукателните колектори при голямо изпреварване на отварянето на смукателните клапани. При Twin Spark пък на AR нещата клонят от плачевни към трагични с АГУ.

Коментар

2.0 - поне загубата на мощност ще е по-малка. Само газов инжекцион - колата си го заслужава, а и maiden го е написал от техническа гледна точка.
            Fiat Ritmo 105TC
            1600cc 105к.с.

Коментар

фиат купе газовапарите-важен фактортази кола е смях да се кара на газаз на типото ме беше срам да му отворя капака докато имаше газ,пък за купе да не говоримако не можеш да отделяш много пари за бензин,не си купувай купено парите/колата са си твой и ти си знаеш

Коментар

standox_ написа:
                Принципно и аз не съм привърженик на тези неща, но парите са важен фактор за мен! Предпочитам да ми е по евтино като я карам! А за податливото знам, че е лесно, но кой мотор е по податлив ме интересува?
                Ей, да не съм те чул повече - ГАЗ на Купе! Няма такова нещо! Това е спортен автомобил който се кара с бензин! Това да не е "циганско ферари" (опел калибра).
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Porsche 944 S2
                http://www.valmcrae.snimka.bg/
                http://vbox7.com/user:val_mcrae
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

И аз няма да спестя хули.На тази кола и казват малкото ФЕРАРИ. Е па що да неи туря газ .Имаше едно предаване дето един спечели едно ферари и искаше да му слага газ.АЗ карам на газ приятелю, и съм по принцип за гаста,но на тази кола и е протовопоказно от гледна точка на имджа.

Коментар

Той един image Ако те е срам принципно спокойно може да вкараш изпарителя зад мотора, а бутилката на мястото на резервната гума и няма да разбере никой, че имаш АГУ.

Коментар

Че какво му е на пропан-бутана бе??? Къде ще намерите бензин с такова октаново число? А да не говорим турбо двигателите какъв буст позволяват на газ! Хайде стига предразсъдъци.
                      Fiat Ritmo 105TC
                      1600cc 105к.с.

Коментар

maiden написа:
                        ... и няма да разбере никой, че имаш АГУ.
                        - а откъде ще я зарежда газта? - а лепенка на задното стъкло ще слага ли? По темата - само газов инжекцион.А иначе полемиката е доста интересна: Все си мисля, че който има пари за Купе не му са проблем парите за бензина? А може би колегата standox_ е задал такъв въпрос от чисто техническа гледна точка как стоят нещата?
                        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                        Среден разход на газ

Коментар

Колеги аз ще отговоря на въпроса. Не е никакъв проблем да се сложи газ на ФИАТ КУПЕ без значение какъв е мотора *турбо ли атмосферен* всички стават. Даже и *МАЗАРАТИ БИ-ТУРБО* ето и как става.

Коментар

Все едно на ферари да се сложи газова уредба. Това е спортен автомобил и не може така. Като искаш да караш икономично не си взимай такава кола.

Коментар

А ти взе ли я вече ?

Коментар

Working...