Kolegi, imam sledniq problem. Karam FIAT BRAVA 1.6 16V. Predi okolo mesec slojih gazova uredba BRC s balgarski simulatori na injekciona i lambda sondata. Navartqh okolo 200 km gradsko bez problem i trqgnah kam moreto i zapo4naha problemite (az sam ot blagoevgrad). Sled kato izminah okolo 150 km kolata otkaza da raboti na benzin. Otidoh na diagnostika v PAzardjik i se okaza 4e problema e v komputara. Kazaha mi 4e e zagubil pametta si (ne pokazvashe nikakvi greshki). Otstraniha mi povredata i prodaljih kam moreto no karah pak na gaz. Kato pristignah na moreto povredata pak se beshe poqvila. Otidoh v BOSH serviza v Burgas i mi q otstraniha. Ot moreto se pribrah na benzin. Sled kato se pribrah ot moreto otidoh v serviza kadeto mi montiraha uredbata i im obqsnih vsi4ko, a te mi kazvat 4e ne znaqt na kakvo se dalji tova i da im se obadq kato se poqvi pak tazi povreda. Ima li nqkoi sas sashtiq slu4ai. V BOSH serviza mi kazaha 4e pri prodaljitelna rabota na gaz komputara zabravq nastroikite si i otkazva da raboti na benzin. Az si obqsnqvam 4e simulatora na injekciona neshto ne raboti kakto trqbva zashtoto imenno nali za tova sluji, da laje komputara pri rabota na kolata na GAZ. V GAZ serviza mi kazvat 4e ako simulatora ne raboti, shtqla da mi sveti lampata za injekcionna na tabloto, a tq ne sveti. Mnogo mi e interesno na kakvo se dalji vsi4ko tova sled kato i maistorite ne mogat da si go obqsnat. A moje li problema da e simulatora na lambda sondata i za kakvo to4no sluji tozi simulator, nqkoi znae li?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
problem s AGU - BRC
Collapse
X
-
Re: problem s AGU - BRC
ermeglio написа:Kolegi, imam sledniq problem. Karam FIAT BRAVA 1.6 16V. Predi okolo mesec slojih gazova uredba BRC s balgarski simulatori na injekciona i lambda sondata. Navartqh okolo 200 km gradsko bez problem i trqgnah kam moreto i zapo4naha problemite (az sam ot blagoevgrad). Sled kato izminah okolo 150 km kolata otkaza da raboti na benzin. Otidoh na diagnostika v PAzardjik i se okaza 4e problema e v komputara. Kazaha mi 4e e zagubil pametta si (ne pokazvashe nikakvi greshki). Otstraniha mi povredata i prodaljih kam moreto no karah pak na gaz. Kato pristignah na moreto povredata pak se beshe poqvila. Otidoh v BOSH serviza v Burgas i mi q otstraniha. Ot moreto se pribrah na benzin. Sled kato se pribrah ot moreto otidoh v serviza kadeto mi montiraha uredbata i im obqsnih vsi4ko, a te mi kazvat 4e ne znaqt na kakvo se dalji tova i da im se obadq kato se poqvi pak tazi povreda. Ima li nqkoi sas sashtiq slu4ai. V BOSH serviza mi kazaha 4e pri prodaljitelna rabota na gaz komputara zabravq nastroikite si i otkazva da raboti na benzin. Az si obqsnqvam 4e simulatora na injekciona neshto ne raboti kakto trqbva zashtoto imenno nali za tova sluji, da laje komputara pri rabota na kolata na GAZ. V GAZ serviza mi kazvat 4e ako simulatora ne raboti, shtqla da mi sveti lampata za injekcionna na tabloto, a tq ne sveti. Mnogo mi e interesno na kakvo se dalji vsi4ko tova sled kato i maistorite ne mogat da si go obqsnat. A moje li problema da e simulatora na lambda sondata i za kakvo to4no sluji tozi simulator, nqkoi znae li?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Реклама
Collapse
Коментар