Колата ми е 1.6 - 16 , с метални колектори, автомат (едва ли има значение) . Та лесно мога да си монтирам АГУ първо поколение но ми се иска да е инжекция...та ако някой знае нещо по ефтино ще съм му благодарен да го сподели с мен. А пък ако във форума има човек който се занимава с АГУ - би било чудесно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам газ за Мареа...
Collapse
X
-
а, да не смени форда с фиат, майтап бе, има колега дето кара с български инжекцион и е доволенказа че му излезъл около 1200 май че потърси фобос в гугъла дано съм помогналп.п.: помисли и за варианта за обикновенна с ламда контрол и аванс процесор, върви почти като инжекцион,а е доста по ефтин вариант потърси колегата qniz той има неща за газови уредби и съвет може да даде.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
-
snaiperisto написа:Абе хора, никой ли не се занимава с АГУ в този форум ? Идеята ми е да имам вземане-даване с някой на когото да имам поне малко доверие ?dan4o написа:п.п помисли и за варианта за обикновенна с ламда контрол и аванс процесор, върви почти като инжекцион, а е доста по ефтин вариант потърси колегата qniz той има неща за газови уредби и съвет може да даде
Коментар
-
snaiperisto написа:Ми ...такава купих , стара , даже с вакумен изпарител...сега ще мисля за монтаж ... пък ще видим.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:хубаво си направил и аз съм с вакуумен и нямам никакви грижи, но проблема е ако искаш автоматично да ти се прехвърля от бенз на газ, щото ел изпарителя спира с клапана газта, а тук малко по-бавно и неточно става цялата работа и да кажем си бил на газ и загасиш и тя минава автоматично на бензин. ако се пробваш да запалиш 2-3 минути след като си изгасил на газ и малко смесва горивата и е кофти. по-добре е с ел. изпарител. ако все пак не ти пречи както на мен няма никакъв проблем. просто трябва да я направиш да пали добре на газ. например може да й пуснеш обогатителя
Коментар
-
pugsy написа:има и една друга джунджурия,която се слага на маркуча към плочката,пак е клапан с врътка,като се мине на бензин или се изгаси колата клапана затваря и не пуска газ по маркуча към плочкатаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар