Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам газ за Мареа...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам газ за Мареа...

Колата ми е 1.6 - 16 , с метални колектори, автомат (едва ли има значение) . Та лесно мога да си монтирам АГУ първо поколение но ми се иска да е инжекция...та ако някой знае нещо по ефтино ще съм му благодарен да го сподели с мен. А пък ако във форума има човек който се занимава с АГУ - би било чудесно.

а, да не смени форда с фиат, майтап бе, има колега дето кара с български инжекцион и е доволенказа че му излезъл около 1200 май че потърси фобос в гугъла дано съм помогналп.п.: помисли и за варианта за обикновенна с ламда контрол и аванс процесор, върви почти като инжекцион,а е доста по ефтин вариант потърси колегата qniz той има неща за газови уредби и съвет може да даде.
    типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
    хюндай акцент 1.5 CNG
    киа каренс +метан

Коментар

Абе хора, никой ли не се занимава с АГУ в този форум ? Идеята ми е да имам вземане-даване с някой на когото да имам поне малко доверие ?

Коментар

snaiperisto написа:
        Абе хора, никой ли не се занимава с АГУ в този форум ? Идеята ми е да имам вземане-даване с някой на когото да имам поне малко доверие ?
        dan4o написа:
        п.п помисли и за варианта за обикновенна с ламда контрол и аванс процесор, върви почти като инжекцион, а е доста по ефтин вариант потърси колегата qniz той има неща за газови уредби и съвет може да даде
        За dan4o За snaiperisto gnisZОстава ти само малка разходка до гр. Септември
        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
        Среден разход на газ

Коментар

една обикновенна газови ти върши перфектна работа

Коментар

Един профански въпрос....

Тази мареа, за която става дума, да разбирам ли, че е пълен инжекцион? А кои други мареи са пълен/моно?

Коментар

Моно няма, всички са пълен инжекцион.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

pugsy написа:
                личен опит
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                  pugsy написа:
                  личен опит
                  Ми ...такава купих , стара , даже с вакумен изпарител...сега ще мисля за монтаж ... пък ще видим.

Коментар

snaiperisto написа:
                    Ми ...такава купих , стара , даже с вакумен изпарител...сега ще мисля за монтаж ... пък ще видим.
                    хубаво си направил и аз съм с вакуумен и нямам никакви грижи, но проблема е ако искаш автоматично да ти се прехвърля от бенз на газ, щото ел изпарителя спира с клапана газта, а тук малко по-бавно и неточно става цялата работа и да кажем си бил на газ и загасиш и тя минава автоматично на бензин. ако се пробваш да запалиш 2-3 минути след като си изгасил на газ и малко смесва горивата и е кофти. по-добре е с ел. изпарител. ако все пак не ти пречи както на мен няма никакъв проблем. просто трябва да я направиш да пали добре на газ. например може да й пуснеш обогатителя
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                      хубаво си направил и аз съм с вакуумен и нямам никакви грижи, но проблема е ако искаш автоматично да ти се прехвърля от бенз на газ, щото ел изпарителя спира с клапана газта, а тук малко по-бавно и неточно става цялата работа и да кажем си бил на газ и загасиш и тя минава автоматично на бензин. ако се пробваш да запалиш 2-3 минути след като си изгасил на газ и малко смесва горивата и е кофти. по-добре е с ел. изпарител. ако все пак не ти пречи както на мен няма никакъв проблем. просто трябва да я направиш да пали добре на газ. например може да й пуснеш обогатителя
                      има и една друга джунджурия,която се слага на маркуча към плочката,пак е клапан с врътка,като се мине на бензин или се изгаси колата клапана затваря и не пуска газ по маркуча към плочката

Коментар

pugsy написа:
                        има и една друга джунджурия,която се слага на маркуча към плочката,пак е клапан с врътка,като се мине на бензин или се изгаси колата клапана затваря и не пуска газ по маркуча към плочката
                        Може, но като цяло няма сми. Все пак от толкова врътки 1 изпарител турски е 70 кинта чистак нов. Абе мене си ми е супер и така.
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

е дано по принцип,има вариант и с вакумен да не се дави като палиш на бензин

Коментар

Слагай нова газова не се занимавай с втора употреба.Не си струва Газова Инжекция!!!
                            Bravo 2.0 20V
                            Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Коментар

Working...
                              X