Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За brava 1.4 на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За brava 1.4 на газ

Отскоро имам 1.4 12v 80к.с. 98 г. искам да питам ако си сложа газова дали ще ми трябат някакви емулатори за дюзата (тя е моно инжекция ) или за ламбда сондата . питам понеже сам ще я слагам и незнам дали без емулатори няма да ми трупа грешки някакви . ако някой е с такава кола на газ да ми каже как е направена неговата .аз така и така мисля да пробвам без емулатори ама все пак малко инфо не ми е излишно . Благодаря предварително.
    не подценявайте италианските коли
    Tipo 1.6 (149.C2.046)

Колега, тъйкато по този въпрос е писано страшно много, ще тепомоля да разгледаш раздела.Точно за 1,4 емного лесно- трябват ти емулатор за дюзата, емулатор за ламбдата и бегаш.А ако сложиш и ламбда контрол ще се радваш на отлична динамика и добър разход.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Е може да мине и без емулатор на дюзата само с ламбда симолатор. И междо другото работят доста добре на газ.

Коментар

Слагай инжекцион, и забравяй за друго......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Колега ти май не си прочерл до края поста, колегата е моно инжекцион. И защо да се набутва излишно.

Коментар

Аз многократно съм писал по въпроса близо вече 3год. на газ само с ламбда емулатор и среден разход 10-11л/100км в града и 6-7л/100км извънграда. Колата се държи и върви много добре на газ.
            BRAVA 1,4 12V
            Nissan Navara

Коментар

Working...
            X