Наско,моля те сподели какъв разход средно дава Мареята на газ.Имам един колега с Пасат 1,8/90.Говори ми за разход 5,8-6,0 при загрят двигател и при спазване на ограниченията за максимална скорост.До бой сме стигали.
Имам колега с такъв Пасат и го питах преди малко за разхода , неговите думи са следните.В града ми гори 12-13л.газ извънградско 8-8.5л. газ при нормално каране. Един път си правил експеримент бил сам и карал между 85-90км./ч. и му дала разход малко под 8л. Това е момчето е механик , подържа си колата и винаги е откровен и прям
Наско,моля те сподели какъв разход средно дава Мареята на газ.Имам един колега с Пасат 1,8/90.Говори ми за разход 5,8-6,0 при загрят двигател и при спазване на ограниченията за максимална скорост.До бой сме стигали.
Имам колега с такъв Пасат и го питах преди малко за разхода , неговите думи са следните.В града ми гори 12-13л.газ извънградско 8-8.5л. газ при нормално каране. Един път си правил експеримент бил сам и карал между 85-90км./ч. и му дала разход малко под 8л. Това е момчето е механик , подържа си колата и винаги е откровен и прям
И аз имах такъв Пасат и гореше около 12 в града иначе около 8 извън,колата си беше с фабрична газова от Холандия ,така че незнам на този другар как му харчи толкова .Ако наистина е така,да казва цена
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
[quote0fc403521="yosifov"]Господа, Единствената цел да си позволя да напиша няколко реда във вашия форум е, за да се опитам да информирам и да отговоря на често появяващи се коментари/въпроси. Нямам за цел нито да се ,,ровя
Някой има ли впечатления от тази новата блу форс газ на Петрол дето я рекламират . гледам рекламата тия дни и мисля утре да заредя да пробвам как е ....
Някой има ли впечатления от тази новата блу форс газ на Петрол дето я рекламират . гледам рекламата тия дни и мисля утре да заредя да пробвам как е ....
Редовно зареждам с такава газ.Може би има леееееееек + в разхода и работата като цяло,но като вървеж няма никаква разлика.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
аз преди да взема бравото карах един форд на газ и последната година форда друга газ освен блу форс не е виждал.газта не е лоша,както каза и колегата по-горе и според мен има малък + в разхода ама няма да литне като на рекламата
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар